AlanAdlari.com beni mahkemeye verecekmiş!
258
●27.325
- 24-07-2015, 14:40:23Tatarstan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 13-11-2015, 10:08:36Domain satılmış, alış veriş bitmiş. Aradan 1 haftadan fazla süre geçmiş.. Eğer bu işleri yapıyorsan aracı firma olarak bazı sorumlulukları sen alacaksın.
Bence: Orada çalışan biri bir hata yaptı ve bu iade işlemini prosedür dışı yaptı. Sonrada parası ondan kesileceği için bu şekilde "bireysel" bir üslupla size saldırıyor.
Davanda haklısın kardeşim. Hiç bir halt yiyemezler. - 14-11-2015, 12:00:42Domain işini türkiye' de pazar haline getirecekler alıcı satıcı anlaşacak satan vazgeçtim diyecek domain aracı firma üzerinden satıcıya *********** ismi konulacak alıcı *********** niteliği diyecekbu nasıl ticaret bu nasıl kurumsallık mesajları okudum ancak ben ce domain aracı firması hatalı gibi duruyor.
- 14-11-2015, 12:20:22Üyeliği durdurulduOlaya bak arkadaş eee adam aldı alan adını kullandı belki illegal bir iş yaptı o isimle nolcak !
Alanadlari.com kalkabilecek mi bu sorumluluğun altından belki alan adı size devredilince bu sürede illegal bir iş yapıldıysa siz mahkemelik olacaksınız?
Doğru mudur! - 14-11-2015, 17:27:35Bu tip olaylar firmanın adını kirletmeden başka ne işi yarar ki. Ne bileyim kurumsal bir firma göz göre göre müşterilerine böyle yaklaşımlarla gelmemeli. Sonuçta insanlar daha çok dolandırılma olaylarından kurtulmak için aracı firma kullanıyorlar. Aracı firmalar bu tip durumlarda sorum değillerse, neden komisyon alırlar ki.