Tema kötü fotoğraflar internetten alınmış gibi
En büyük etken hemen al bulamadım sepete ekle diyor asıl satın al hemen al vurgulanması lazım
Ürünün üzerindeki indirim yazısı siyah değil kırmızı olsun
Ödeme sayfasına gelince kaçıyorlar!!
53
●3.702
- 08-11-2022, 12:17:391- footer kısmından blog ve etiket kısmını kaldır çok sade yapmaya özen göster 2- altda son yorumlar var kaldır 3- teknoloji haberleri diyor kaldır. 4- orta aşağıda yan yana 3 altında 2 tane yan yana banner var onları daha profesyonel bir şekilde yaptır 5- İlan detay sayfasında ilanın açıklama kısımlarını daha profesyonel mizanpajını yap çok büyük sanki googledan tamirci arayıp girdiğim sitelerdeki gibi kocaman.
- 08-11-2022, 13:11:52Site tasarımını değiştirin ve sepette indirim falan ekleyin farklı görürsünüz.
Site açılma hızı vs bunlar da etken. - 08-11-2022, 14:26:54Müşterinin sipariş vermesini engelleyecek tüm engelleri ortadan kaldırmalısın.
1) Site her zaman hızlı olmalı. Müşteri beklemeyi sevmez. Sayfa açılış hızların en kötü mobilde 2,5 saniye desktopda 1,5 saniye altında olmalı.
2) Sipariş formunda çok az alan olmalı. Müşterinin her gireceği ek bilgi sipariş yüzdeni feci şekilde düşürür. İsim Soyisim, eposta, telefon, adres, notlar. En fazla 5 alan olmalı.
3) Satış sayfası huni gibi olmalı, ürün sayfasından direk ödeme sayfasına geçme butonu olmalı ve her geçilen sayfadan geri dönüş butonları kısıtlanmalı.
4) Ürün, sepet ve ödeme sayfalarında dikkat dağıtacak hiç bir linkleme, blok olmamalı. Sepet sayfasında, ödeme sayfasında blog, yorum, etiket, bilgi sayfası linkleri olmamalı. Ödeme sayfasına giren sadece ödemeye yönlendirilmeli.