• 31-12-2012, 15:06:14
    #1
    Merhaba, Öncelikle 2013'ün herkes için güzel geçmesini temenni ediyoruz. R10 platformunda ilk konumuz ve dolayısıyla Cloudeos'dan biraz bahsetmek istiyorum öncelikle.

    Konunun yanlış yerde olabileceğini düşünen arkadaşlar olabilir, biz her zaman için bulut sunucu hizmetini, dedicated sunucunun alternatifi olarak gördüğümüz için, buranın doğru yer olacağını düşündük. Cloudeos, 2012'nin ilk çeyreğinde, başta Türkiye, Avrupa ve Orta Doğu olmak üzere dünya çapında faaliyet göstermek üzere Sağlayıcı Teknoloji tarafından kuruldu. Cloudeos'u oluştururken bizim kafamızda olmazsa olmaz iki şey vardı. Bunlardan bir tanesi dünya ile rekabet edebilecek şartlarda fiyatlar sunmak, diğeri ise bütün yönetim kontrolünü müşteriye bırakmak. Mevcut yapıda müşteriler bütün ihtiyaçlarını, hiçbir insan faktörüne gerek duymadan kendileri yapabiliyorlar. İhtiyaç duydukları kaynakları online olarak arttırıp mevcut yapılarına ekleyebiliyor ve gerektiğinde kaynak kullanımını düşürebiliyorlar.

    Cloudeos'un diğer bulut sunuculardan bir farkı da almış olduğunuz hizmetin "bulut kapasite" olmasıdır. Almış olduğunuz bulut kapasite ile toplam kapasiteniz dahilinde istediğiniz kadar bulut sunucu oluşturabilirsiniz. Sahip olduğunuz kaynakları nasıl kullanmak istediğiniz tamamen size bağlı. İsterseniz bütün kaynağınızı bir sunucuya atayabilir, isterseniz birden fazla sunucu oluşturabilirsiniz. Bunu yaparken kurulum işlemiyle uğraşmak zorunda kalmadan, sizlere sağlanan 100'den fazla şablondan birini seçerek kurulumunuzu dakikalar içinde tamamlayabilir ve sunucunuzu kullanmaya başlayabilirsiniz.

    Bulut sunucuların, dedicated sunuculara göre en önemli avantajlarının başında şüphesiz yüksek erişilebilirlik oranı gelmekte. Başlıkta da belirtildiği gibi Cloudeos müşterilerine %100 oranında network ve hardware uptime sağlamayı garanti eder. Tabii bu sadece lafta kalan iddia değildir. Cloudeos, Türk Telekom'un yanı sıra Superonline ve Invitel gibi operatörler ile de çalışmaktadır ve bu operatörlerin herhangi birinde yaşanabilecek olası bir arıza durumunda trafik, diğer operatörler üzerinden kesinti yaşanmadan sağlanmaya devam eder. Aynı şekilde tamamı yedekli hypervisorler ile olası bir donanımsal arızada müşterilerimiz hiçbir kesinti yaşamazlar.

    Bulut sunucularla ilgili kullanıcıların en önemli çekincelerinden biri kuşkusuz veri güvenliği. Bu konuda yine sektörün liderlerinden EMC ve Nexsan ile Cloudeos'da müşterilerimize hizmet sunmaktayız.

    Üzerine konuşulabilecek ve anlatacak çok fazla konu var ama sizleri de daha fazla yazarak sıkmak istemiyorum. Hizmetlerimizle ilgili sorularınızı bize email üzerinden (sales {at} cloudeos.net) ya da R10 üzerinden özel mesaj ile sorabilirsiniz. R10 üyelerine özel, hizmetlerimizi test edebilmeniz için ilk ay %75 oranında indirim sağlayan bir kupon oluşturduk. Siz de bu kupon yardımıyla CLOUDEOS üzerinden siparişinizi verebilir ve hiç beklemeden hizmetlerimizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

    Kupon Kodu: R10YUZDE75


    Örnek 1
    CPU: 2 Çekirdek
    RAM: 1024 MB
    Disk Alanı: 30 GB
    Port: 100 Mbps (1000Mbps'a yükseltilebilir)
    Bandwidth: 1000 GB (Her 1000 GB sadece $8)
    IP: 1 (Her IP $1)
    Yedekleme Alanı: 25 GB
    Ücret: $33,24 (Promosyon koduyla ilk ay sadece $8,31'a alabilirsiniz.)

    Örnek 2
    CPU: 4 Çekirdek
    RAM: 4096 MB
    Disk Alanı: 80 GB
    Port: 100 Mbps (1000Mbps'a yükseltilebilir)
    Bandwidth: 1000 GB (Her 1000 GB sadece $8)
    IP: 1 (Her IP $1)
    Yedekleme Alanı: 25 GB
    Price: $89,96 (Promosyon koduyla ilk ay sadece $22,49'a alabilirsiniz.)

    Not: Fiyatlara KDV dahil değildir.

    Saygılarımla,

    Emir Cerrahoğlu
    Cloudeos
  • 31-12-2012, 15:08:32
    #2
    Mükemmel donanımlar ve kesintisiz bir network daha ne olsun Emir hocam bu fiyat'a bu hizmet pahabiçilemez..
    Hayırlı satışlar.
  • 31-12-2012, 15:12:22
    #3
    sayfa.net olarak 1 adet bulut sunucu kullanmaktayız. performans ölçümü yapıyoruz. sistem güzel. öneririz.
  • 31-12-2012, 15:19:51
    #4
    Güzel yorumunuz için teşekkürler Engin Bey. İsim irtibat bilgisi olarak değil, projeyi temsilen insanlara hitabımdan dolayı yazıldı. Yanlış anlaşılma olmaması için tekrar yineleyelim. Cloudeos, Sağlayıcı Teknoloji'ye aittir.
  • 31-12-2012, 15:28:12
    #5
    Merhaba Engin Bey,
    Cloudeos üzerinde telefon desteği bulunmamaktadır ama aradığınız diğer bilgilerin tamamı sitemizde mevcuttur. Metrocity'de bulunan ofisimizden de bir görüntüyü en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız.
  • 31-12-2012, 15:44:47
    #6
    SayfaNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    işte o firmanın bir irtibat telefonu, sitesi, şirket tam adı, adresi, facebook, bir ofisden görünüm.

    metrocity'deki güzel ortamınızı paylaşsanız, r10 üyeleri heyecanlansa.
    Engin bey yakında WNLServers Veri Merkezinin Fotolarını da ben koyacağım foto merakınız var sanırım
  • 31-12-2012, 21:18:23
    #7
    İlk mesaja daha açıklayıcı olması için örnek iki adet paket eklendi. Tabii ki bu paketlere bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Cloudeos üzerinden oluşturacağınız kendi paketleriniz ile CPU,RAM,Hard Disk ve diğer bileşenler tamamen sizin seçtiğiniz şekilde yapılandırılır. Sadece işlemci artışı yapmak için, ihtiyacınız olmayan kaynakları da satın almak zorunda kalmazsınız.
  • 01-01-2013, 18:49:41
    #8
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Sanal sunuculardaki iops limit ne kadar?
  • 01-01-2013, 19:50:24
    #9
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Türkiyede değişimin canlı örnekleri

    Başarılar