• 20-12-2010, 16:50:06
    #10
    Üyeliği durduruldu
    Test ipyi şuan test edemiyorum. Bilginize .d
  • 20-12-2010, 16:50:39
    #11
    kralburda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kesin öyledir
    Lütfen bu bir satiş konusudur harici yorumlarinizi lütfen mail msn veya telefon ile iletiniz Ve test ip sunduk isterseniz botnet deneyin...
  • 20-12-2010, 16:51:24
    #12
    NetSistem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Test ipyi şuan test edemiyorum. Bilginize .d
    Sizden kaynaklı problem olabilirmi ?

    SUAN TEST İP AKTİF VE ÇALIŞIR DURUMDA..
  • 20-12-2010, 16:52:57
    #13
    Üyeliği durduruldu
    MacroDestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Lütfen bu bir satiş konusudur harici yorumlarinizi lütfen mail msn veya telefon ile iletiniz Ve test ip sunduk isterseniz botnet deneyin...
    Botnet yok olsa denerdik, ama kaliteniz belli zaten gerek yok test etmeye
  • 20-12-2010, 16:53:33
    #14
    MacroDestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Teşekkur ederiz..


    İsterseniz sharktech ile görüşüp bizim gibi bir engelleme isteyin Biz 35 BİN TL verdik bu iş için ve SHARKTECH TURKİYE TEK YETKİLİ BAYİSİYİZ ..diyebiliriz yani 479 Dolar resmi sitesinde ama 5 GBİT Saldırıya kadar engelleme izni veriyor

    BİZDE İSE 15-10 TB ARASİ..
    Satış konunuzda bunları söyleyen olmak istemezdim ancak mesajlarınızdan anladığım kadarıyla sizin kafanız karışmış.

    Gbit ve TB arasındaki farkta hemfikiriz değil mi?
  • 20-12-2010, 16:54:49
    #15
    Misafir
    verdiğiniz ip adresi http://www.viewwhois.com/sharktech.net

    neden kendi sitenizin ip adresini vermiyorsunuz

    iyi çalışmalar
  • 20-12-2010, 16:54:58
    #16
    Üyeliği durduruldu
    @Kralburda fazla yüklenme yanlış yazmasına sebep oluyorsun
  • 20-12-2010, 16:57:07
    #17
    sunucuoptimizasyon.com
    ErcanDag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    verdiğiniz ip adresi http://www.viewwhois.com/sharktech.net

    neden kendi sitenizin ip adresini vermiyorsunuz

    iyi çalışmalar
    AndyCap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    neden kendinize ait bir ip'yi vermediniz?

    bu ip www.sharktech.net sitesine ait.
    Güzel yakalamışsınız arkadaşlar, amatörlük kokan hareketler bunlar. Demekki arkadaş kendi altyapısına güvenmiyor.
  • 20-12-2010, 16:57:31
    #18
    Üyeliği durduruldu
    AKServer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    @Kralburda fazla yüklenme yanlış yazmasına sebep oluyorsun
    Bak yine aşırı açıksözlü davrandık tutamadık ağzımızı