• Dün, 06:01:58
    #1
    2 farklı firmadan aldığım 3 tane sanal sunucu şuan kapalı ve @buyuknet; firmasının sitesi bile kapalı, @eslenet; firmasındaki sunucularımada ulaşamıyorum, durum nedir sizlerde veri kaybı var mı?

    Düzenleme; buyuknet tarafında sorun yaşanmamış ve veri kaybı olmamıştır.
  • Dün, 06:03:28
    #2
    Bunun ile ilgili olabilir: https://www.r10.net/guvenlik/4844560...vss-9-8-a.html
  • Dün, 06:05:03
    #3
    Bytechnic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Evet hocam farkındayım teşekkürler.
  • Dün, 06:07:27
    #4
    Veri Merkezi Çözümleri
    Merhaba,
    Şu anda dünya genelinde VMware kaynaklı kritik bir güvenlik açığı nedeniyle birçok firma etkilenmiş durumdadır. Bu süreçte, güvenlik açığından etkilenen firmalara karşı anlayışlı olmak ve sürekli iletişime geçmek yerine, verilerinizin kurtarılması ve sistemlerin güvenli şekilde yeniden ayağa kaldırılması için yürütülen çalışmaları beklemek en sağlıklı yaklaşım olacaktır.
    İlgili firmaların konu hakkında kısa süre içerisinde resmi açıklamalar ve güncellemeleri paylaşacaklardır.

    Yaşanan bu olaydan etkilenen tüm kişi ve kurumlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

    konu hakkında vmware tarafında güvenlik ile ilgili destek almak isteyen kişi ve firmalar tarafımıza ulaşabilir yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.
  • Dün, 06:11:31
    #5
    Administrator
    Geçmiş olsun.
  • Dün, 06:14:29
    #6
    Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Geçmiş olsun.
    Sağolun hocam.
  • Dün, 06:15:36
    #7
    Geçmiş olsun
  • Dün, 06:24:06
    #8
    www.hostivon.com
    schwarzy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    2 farklı firmadan aldığım 3 tane sanal sunucu şuan kapalı ve @buyuknet; firmasının sitesi bile kapalı, @eslenet; firmasındaki sunucularımada ulaşamıyorum, durum nedir sizlerde veri kaybı var mı?
    Geçmiş olsun.
  • Dün, 06:30:02
    #9
    tezeldigital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Geçmiş olsun
    Teşekkürler.