Arkadaşlar 2 gündür sql yüklerken sorun yaşıyorum. SQL kısmından copy paste yapınca veritabanını sorun yok. ama içeri aktar kısmından upload ederek yapınca aşağıdaki hatayı alıyorum. Arasıra oda düzeliyor. Ama genelde hatayı alıyorum.
Radore desteğine başvurdum DC orası olduğu için yazılımsal destek vermeyeceklerini söylediler. Kısacası başınızın çaresine bakın gibi bişey oldu. R10 un altında isimleri geçiyor diye onları seçtik hata ettik. Bilgisi olmayan müşteriyi ortada bırakıyorlar.
Aldığım hata:
"İçe aktarmak için veri alınmadı. Ya dosya adı gönderilmedi ya da PHP yapılandırmanız tarafından izin verilen en fazla boyut aşıldı. SSS 1.16'ya bakın."
SQL Import
9
●6.241
- 15-01-2011, 09:19:09Bu konuda bir fikrim yok malesef.SahinDag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten o işlemi daha önceden yapmıştım. SQL boyutu 500 KB oluncada upload etmiyor.sturmb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 15-01-2011, 10:50:223 gündür Radore'nin teknik desteği ile uğraşıyoruz, çözüm üretmeyi geçtim, sadece problemi ötelemeye çalışıyorlar. Sunucudaki bizim erişemediğimiz servise, bizim sorumluluğumuzda diyerek karışmıyorlar. MySQL servisi , socket probleminden dolayı sürekli meşgul ve database işlemlerinde (özellikle insert, update) sonuç alamıyoruz. 300 farklı müşterimize bu teknik aksaklığını anlatmak mecburiyetinde bıraktılar bizi.
R10'daki en sağlam datacenter yorumlarına güvenerek Radore'yi tercih ettik. Pişman olduk diyebilirim. - 15-01-2011, 12:24:061 satır sql i kaça böleyimkafkas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sql bi geliyor bi gidiyor hala çözemedi radore. en son yedeğinizi alın yeniden kuralım sunucuyu dediler.
sql bi geliyor bi gidiyor hala çözemedi radore. en son yedeğinizi alın yeniden kuralım sunucuyu dediler.