• 25-10-2019, 23:19:50
    #64
    reprimond adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Whatsapptan yazdım hocam size
    Pm Gönderildi

    hades596 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    rotate proxy kullanılabilirsee güzel olur. hiç denemedim böyle birşey ama. proxy firmalari 15- 30 sn gibi aralıklarla otomatik degişen proxy ler veriyor. bunu araştirip programa ekleme imkanı varmı diye bakarmısınız siz daha iyi anlarsınız bu işlerden her bir hesaba 1 proxy alırsakk zatenn satıcılardan daha pahalıya patlar bize. 1 proxy 1.25 dolar. satıcılar 1 tl ye satıyor.
    Instant proxy diyorsunuz yani anlık proxy eğer şifresini kaldırtırsanız kullanabilirsiniz.

    refeer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    program güzel ancak ücretli olarak aldığım proxyleri kullanamıyorsun tr pinterest üzerinden hesap açıyor pinterest adreslerini seçebilmemiz lzm tr mi de mi fr mi bu seçenek olursa tadından yenmez
    ücretli proxyleri şifresizse eğer kullanabilirsiniz Auth proxyleri malesef şuan kullanamıyorsunuz, pinterest url ide yakında geliyor.

    hades596 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    proxy özelliginin cok gelişmesi lazım demekki hocam. ip ye göre program lokasyon belirlemesi gerek. Multilogin programı gibi. Geolocation özelligi. hizli geliştirilirse program alici sayısı da artar. bende beklyrm güncellemeler icin.
    Lokasyonları ve diğer bilgileri proxy den aldırmıyoruz neden derseniz proxy maltadan ama siz almanya hesabı açıyorsunuz bu yüzden, Bu gözlemler 1m gözlemden geçerek zaten hesaplanmıştır. Bu programın argesi 1 yıldır yapılıyor uygulama her geçen gün geliştiriliyor.



    Yeni Versiyon Çıkmıştır. PinBOT V1.5.11
  • 26-10-2019, 04:04:04
    #65
    Yeni guncellemeyle super otesi bi hal almis yeni guncelemeyi yukledik ve test ettik basarili
  • 26-10-2019, 07:16:32
    #66
    Hayırlı satışlar tekrardan yeni guncelleme api alıyor mu ?
  • 26-10-2019, 12:26:57
    #67
    AhmetKarahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayırlı satışlar tekrardan yeni guncelleme api alıyor mu ?
    Teşekkür ederim. Evet artık hesabın (developer.pinterest.com daki ) Apps kısmında API sini oluştur ve bu bilgileri kaydederek size ulaştırır.
    Size sadece arkanıza yaslanıp izlemek kalır.
  • 26-10-2019, 14:24:39
    #68
    1 adet alım yapıldı teşekkürler.
  • 26-10-2019, 15:41:37
    #69
    Son güncelleme çok iyi olmuş. Özellikle işlem sonrası program çalıştırma özelliği çok iyi. Her işlemde ip değiştirme işi çözüldü bu sayede.
  • 27-10-2019, 01:40:38
    #70
    manyax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet alım yapıldı teşekkürler.
    - Hayırlı olsun bol bol sağlam hesaplı günler sizin artık


    düz adam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Son güncelleme çok iyi olmuş. Özellikle işlem sonrası program çalıştırma özelliği çok iyi. Her işlemde ip değiştirme işi çözüldü bu sayede.
    - Güncellemelerimizin hepsini sizlerden aldığımız feedback ler üzerinden yapıyoruz. En önemlisi sizler için yapıyoruz. Beğenmenize çok sevindim
  • 27-10-2019, 03:41:40
    #71
    Birçok güncelleme gelmiş ve video tanıtım çok yetersiz kalmış gibi. Yeni müşterileriniz için işleyişi tam anlamıyla gösteren videonun yeni bir versiyonu eklenebilirse satışlarınızın artacağını düşünüyorum

    Gördüğüm kadarıyla gayet emek dolu ve müşterilerinizi üzmeyip, uygulamayı piyasaya salıp kaybolmak yerine kısa sürede birçok güncelleme yapmışsınız. İşte insanların uzun zamandır hasret kaldığı ticaret ahlakı.

    Ellerinize sağlık, birkaç gün sonra bir boşlukta alım yapacağım.

    Hayırlı satışlar.
  • 27-10-2019, 11:03:23
    #72
    Son versiyon daha güzel olmuş oluşturduğu apiye bide yetki alsa siteye dehşetül ala olurdu