• 21-04-2009, 05:19:48
    #37
    kaynak kodlarını incele cyberdefacer.org diye bi lamer sitesi var onlar yapmıştır.Gerzek veledler!

    Ayrıca sitedeki mail adresi eno7'ye ait.Sadece kuş kadar beyinleriyle şaşırtmaca yapmaya çalışmış ileri düzey gerizekalılar.



    <P align=center><B><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" 
    color=#00ff00 size=2> <A 
    cyberdefacer.org</A></FONT></P>
    <font size="2" color="f1f1f1" face="Tahoma">
    &nbsp;Copyright 2009 </font><font size="2" color="red" face="Tahoma">©</font><font size="2" color="f1f1f1" face="Tahoma">
  • 21-04-2009, 08:04:16
    #38
    Üyeliği durduruldu
    Hostcuna Ulasana Kadar Ns Adreslerini Degiştir.

    Bu Lameride Tanırım Tek Yaptıgı Amator WebMasterlerden Sifre Calarak Zone Kasmak ^^
  • 21-04-2009, 09:32:07
    #39
    Eno7 Değil bu. Eno7 Hacki bıraktığını Kendi web sitesinde açıklamıştı. Eno7'nin kullandığı mail adresi: eno7@diplomats.com du. yani ne eno7.org uzantılı nede başka bir mail adresi kullanıyordu. Yapan kişi kesinlikle bebenin tekidir
  • 21-04-2009, 10:03:19
    #40
    Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
    eno7 kesinlikle böyle birşey yapmaz buna emin ol hele hele türk sitesi hiç hacklemez %100 onun adını kötülemek isteyen biri tarafından yapılmıştır.
  • 21-04-2009, 15:09:10
    #41
    Üyeliği durduruldu
    Ya site hacklenmedi. Enya ile beraber site üzerinde çalışıyoruz. Ftpler bendede var. Bu eno7 gerçek eno7. 1 haftadır piyada.Mailimi ekledi inanmadım bende sizin gibi daha sonra önceden kullandıgı ve 2007 de zonelerinde kullandığı mail adresinden bana mail attı.Ve inandım.Zamanında bende hack'lerlığa heyecan saldığımda iletişimimiz olmuştu.Öyle böyle yinede inanmadım ve sonra kamera açtı evet baktım o.Dün akşam bana kardeş ftp şifresi lazım msn.com u yönlendirip zone alacam.Bende tabi güvenerek verdim.Ama nerden bileyim Ş... önde gideni olduğunu.
  • 28-04-2009, 19:24:47
    #42
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hack değil aslinda. ftp şifresini kaptırdık bir nevi ders oldu bize. Ama site 3 gün kapali kaldi. dns değişti host değişti. Banamısın demedi site "kameralı sohbet" 1. sayfa. Birde o eno7 değil. Çakması, özentisi, lamerin biri..
  • 28-04-2009, 19:31:41
    #43
    Üyeliği durduruldu
    Böyle Konuları Görünce Acayip Sinirleniyorum Ne İsterler böyle şeyleri yapmaktan İnsanların Emeklerini Hiç Düşünmüyorlar İnsanlar Günlerce Forumda Takılıyor ki Sitem Biyerlere gelmesi Anlamında Ama 1 Anda Tüm Herşey gidiyor. Gerçekten Kınıyorum Böyle İnsanları. Yani Bunları Yapınca Ellerine Birşeymi Geçiyor ? Kendilerine Göre Hava Yapiyorlar Ama Bize Göre Lamerlik Bunun Anlamı Budur Yani. Çok Geçmiş Olsun Kardeşim. İnş Bidaha Böyle Bir Olayla Karşılaşmassın.

    Bir Arada Seo Yarışmasında bir Arkadaş daha vardı Onunda böyle bir olay başına gelmişti. Bizim İnsanlarımız Nasıl Bir Yoldan gitmeye Çalışıyor Anlamış Değilim.
  • 28-04-2009, 19:33:39
    #44
    Sağolasın Rap çok haklisin.
  • 28-04-2009, 19:47:23
    #45
    Üyeliği durduruldu
    Rap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Böyle Konuları Görünce Acayip Sinirleniyorum Ne İsterler böyle şeyleri yapmaktan İnsanların Emeklerini Hiç Düşünmüyorlar İnsanlar Günlerce Forumda Takılıyor ki Sitem Biyerlere gelmesi Anlamında Ama 1 Anda Tüm Herşey gidiyor. Gerçekten Kınıyorum Böyle İnsanları. Yani Bunları Yapınca Ellerine Birşeymi Geçiyor ? Kendilerine Göre Hava Yapiyorlar Ama Bize Göre Lamerlik Bunun Anlamı Budur Yani. Çok Geçmiş Olsun Kardeşim. İnş Bidaha Böyle Bir Olayla Karşılaşmassın.
    Bir Arada Seo Yarışmasında bir Arkadaş daha vardı Onunda böyle bir olay başına gelmişti. Bizim İnsanlarımız Nasıl Bir Yoldan gitmeye Çalışıyor Anlamış Değilim.
    O seo yarışmasındaki arkadaşta hacker ( lamer daha doğrusu ).
    Bazıları egolarını tatmin etmek için yapıyor bunu bazıları ise ciddi gelir sağlıyor. Ama Bu gelir ne kadar faydalı orasını herkez biliyor arkadaşlar