• 03-07-2009, 12:29:30
    #1
    arkadaşlar bir projem için forma girdiğimiz sanatçının veritabınında olup olmadıgını araştırıp sonuçları gösterecek bir sisteme ihtiyacım var.

    jQuery Autocomplete denedim ancak php sistemler için yapılmıştı hepsi. php olarak bir bilgim olmadıgı için çözemedim. Kendi yapmış oldunuz veya bulabileceğiniz bir asp Autocomplete sistemi varsa paylaşırsanız sevinirim.

    Şimdiden teşekürler.
  • 03-07-2009, 21:26:24
    #2
    Bugün bu konuyu gördükten sonra php olarak hazırlanmış bir uygulama üzerinde değişiklik yaptım.
    Uygulamayı buradan görebilirsiniz.
  • 03-07-2009, 23:43:08
    #3
    konuya bakıyorum.
    ilginiz için teşekürler
  • 24-11-2009, 03:37:55
    #4
    Üyeliği durduruldu
    slartibartfast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bugün bu konuyu gördükten sonra php olarak hazırlanmış bir uygulama üzerinde değişiklik yaptım.
    Uygulamayı buradan görebilirsiniz.
    Merhaba;

    Yapmi$ oldugunuz sistemi www.bilgisozluk.com da uyguladim kimi degi$iklikler yaparak, harika cali$iyor oncelikle te$ekkur ederim kendi adima. Tek sorun 5 taneden fazla sonuc getirememem. Esasen 50.000 sonuc da getirebilirim ancak kullanici maksimum 5 tanesini gorebiliyor, bunun da sebebi acilan listenin a$agiya inmemesi. Sitenin frame olmasindan kaynakli oldugunu du$unuyorum ancak bu konuda yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

    Hic sorunsuz cali$ani $urada;

    http://independence.bilgisozluk.com/.../tamamlama.asp


    i$te bu $ekilde a$agi kadar uzanmali ancak sitenin icerisine koydugum zaman uzanmiyor, uzaniyor ama butonlari falan hepten yukari itiyor.

    $imdiden te$ekkurler.