• 06-10-2023, 23:38:19
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
  • 06-10-2023, 23:45:43
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Allah sabırlar versin.
  • 06-10-2023, 23:46:50
    Wordpress Themes
    Allah rahmet eylesin. Bana ve aileme zorla direttiler, sürekli aşı ol deyip dışladılar. Şimdi dışlayanların tamamı pişmanlar. Rabbim günahlarını affeylesin, mekanı cennet olsun.
  • 07-10-2023, 00:10:07
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba

    Arkadaşlar geçen hafta sohbet ederken hiç bir şey yokken 53 yaşında babam kucağıma yığıldı kaldı. Sigarası hastalığı vs hiç bir şeyi yoktu.

    Malumunuz k.maraş depremden sonra yerle bir oldu ve yoğun bakımlar full dolu ve işte neyse söylenecek çok şey var da allahın dediği olur.

    Arkadaşlar akşam 9 da babamı ameliyata alan prof. ve doç. dediğine göre bana ilk şunu sordular baban aşı oldumu biontech evet dedim 2 veya 3 doz dedim.

    Bu aşının olayını şöyle anlattı adamlar. AORT damarını sertleştiriyormuş bu aşının olayı buymuş yani covid ile etkin mücadele edebilsin diye vücut kan basıncını arttırıyormuş vücudun ve tabi bunu kaldırabilmesi içinde damarın sertleşmesi gerekiyormuş ve ilerleyen süreçte çatlamasına neden oluyormuş erkeklerde damar sertliği daha hızlıymış kadına göre eskiden yılda türkiyede 200 vaka görülürken bu sebepten şu an haftada 200 ün üstündeymiş. Bana basitçe anlatılan buydu.

    Benim babam bu nedenle vefat etti ve sabah 10 da oldu olay ameliyata akşam 8 9 da girdi k.maraş şartlarından ötürü.

    Hepimiz bu aşıyı mecburen olduk. Ailenize eşinize dostunuza dikkat edin. 3 4 arkadaşımın babası bu ay vefat etti bu muhabbetten sanırım.

    Babam için bir dua ederseniz çok sevinirim.

    Sağlıcakla kalın.
    Rabbim Cennetinde Kavuştursun kardeşim.
  • 07-10-2023, 00:22:53
    Allah rahmet eylesin benim eniştemin hiç hastalığı yoktu adam mide için hastaneye gitti biranda kalp krizi geçirdi aşıdan şüpheleniyoruz
  • 07-10-2023, 00:24:51
    🤖 AI Developer
    Rabbim cenneti nasip etsin. Başınız sağolsun.
  • 07-10-2023, 02:25:51
    Ben aşı olmadım ama Korona geçirdim. Korona'dan önce 8.5/10 olan sağlığım, salgından sonra 6.8'e geriledi. Hastalığı 14 gün evde tek başıma atlattım, Korona'nın verdiği hasar da az değil, kalp atışımda değişim olduğunu biliyorum, çünkü 14 gün boyunca göğüs bölgem ağrımıştı, boğazım garipti, beslenmekte zorlanıyordum, düşüncemi bile toparlarken zorlanıyodum. Vücudum bi savaş içindeydi. Aşının saatli bomba gibi insan öldüreceğine pek inanamıyorum, virüs'de baya hasar bıraktı.

    Başınız sağolsun.
  • 07-10-2023, 03:16:54
    Allah Rahmet eylesin, makamı Cennet olsun.
  • 07-10-2023, 05:27:39
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Başınız sağ olsun.
    Bu durum doğru ise bir an önce tazminat davası açmak gerekiyor. (destekten yoksun kalma ve manevi tazminat davası)
    Varsa araştırıp uluslararası davalara da müdahil olunabilir. Şu anda bu durumu düşünecek durumda olmayabilirsiniz elbette ama bunu da düşünmek lazım. İhtiyacınız yoksa da alacağınız tazminatı bir şekilde bağışlarsınız ama kesinlikle bunu düşünmenizi tavsiye ediyorum. Sağ olanlar bile her ne kadar zor olsa da bu riskin artmasına neden olan firma ve bu aşının yapılmasını zorunlu hale getiren kurum ve kişiler aleyhine dava açabilir.
    Riskleri bilerek aşıyı oluyorum diye imza alındı herkesten.