• 05-11-2021, 18:07:03
    #1
    Herkese iyi forumlar salı günü mercedes sprinter aracımızı ankaralı bir arkadaşa satık araçta herhangi bir sorun çizik bile yoktu zaten ekspertize koydu 4-5 ustaya gösterdi herhangi bir sorun yoktu zaten araç bizdeykende canavar gibiydi adam ankaradan getirdiği yağı bizim burda yani urfada yağını değiştirdi ve aracı sattık salı günü yola çıktı mersine gitmiş ve gezmiş falan yaklaşık 700 km yapmış kendiside aradı araç çok iyi herhangi sorunu falan yok dedi dün aradı yolda kaldık dedi bugün tamirciye çekmişler ve araçta motorda yatak sarması arızası çıkmış ve baya bi masrafı var ve bizi arıyor beraber ödeyelim diyor burda bizlik herhangi sorun yok yaklaşık 20 kişiyle görüştük hiçbir şekilde para vermeyin dediler burda haklı kim?
  • 05-11-2021, 18:08:21
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Expertiz raporu varsa sıkıntı yok, hiç bir şey ödemenize gerek yok.
  • 05-11-2021, 18:08:22
    #3
    Meta ADS Hizmetleri
    Tabi ki siz haklısınız. Kuruş para ödemeyin. Ne yapıyorsa yapsın, telefon kayıtları görüşmeler vs her şey sizin lehinize. Ekspertiz raporları da mevcutmuş, ordan oraya gidip arayı bozduysa kendi hatası hocam.
  • 05-11-2021, 18:08:49
    #4
    zagor6390 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Herekese iyi forumlar salı günü mercedes sprinter aracımızı ankaralı bir arkadaşa satık araçta herhangi bir sorun çizik bile yoktu zaten ekspertize koydu 4-5 ustaya gösterdi herhangi bir sorun yoktu zaten araç bizdeykende canavar gibiydi adam ankaradan getirdiği yağı bizim burda yani urfada yağını değiştirdi ve aracı sattık salı günü yola çıktı mersine gitmiş ve gezmiş falan yaklaşık 700 km yapmış kendiside aradı araç çok iyi herhangi sorunu falan yok dedi dün aradı yolda kaldık dedi bugün tamirciye çekmişler ve araçta motorda yatak sarması arızası çıkmış ve baya bi masrafı var ve bizi arıyor beraber ödeyelim diyor burda bizlik herhangi sorun yok yaklaşık 20 kişiyle görüştük hiçbir şekilde para vermeyin dediler burda haklı kim?
    belkide karteli patlatılar araç yağsız kaldı expertiz raporu varsa bir şey olacağını zannetmem hocam
  • 05-11-2021, 18:09:00
    #5
    arabayı eksper yaptırıp aldı , sonrasında sorumluluk kendisindedir , kesinlikle yanaşmayın ödemeye , engelleyin gitsin
  • 05-11-2021, 18:09:08
    #6
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Engelleyin sizi koparmaya çalışıyor yüksek ihtimallen
  • 05-11-2021, 18:09:34
    #7
    Üyeliği durduruldu
    Aracı sağlam bir şekilde teslim etmişsiniz, kendisi test etmiş, expere sokup kendi rızasıyla almış, artık iş bitmiştir. Kesinlikle para ödemeyin. Adı üstünde 2. El hiç bir garantisi yoktur.
  • 05-11-2021, 18:09:40
    #8
    Siz devri verdiğiniz günden sonra olduysa sizlik bir hata problem yok sizden çıkmış tamirciye göstermiş gitsin experi şikayet etsin
  • 05-11-2021, 18:10:07
    #9
    Gösterdiğiniz 4 - 5 usta böyle bir sorun görmediyse ve durduk yere böyle bir sorun ortaya çıkıyorsa bu işte bir sorun vardır diye düşünürüm.
    Aracı satmışsınız hocam iş işten geçmiş, hayırlı olsun.