Merhaba, az önce telefonum kapandı ve açılmıyor. Şarjı bittiği için kapandı muhtemelen. Şarj kablosunu takıyorum şarj oluyor görünüyor ancak ne kadar beklesem de Apple logosuna dahi gelmiyor. Farklı şarj aletleriyle de denedim bir işe yaramadı. Sizce sorun ne olabilir eğer elle yapabileceğim bir şey ise telefoncuya hiç götürmeyeyim diyorum. (Pil sağlığı düşüktü 70 civarındaydı)
Model: 6S
iPhone açılmama sorunu
13
●190
- 22-08-2022, 17:41:18Hocam 30 dakika falan bekledim ama sonuç değişmediKagulenay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle yapacağım gibi duruyorFox35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 22-08-2022, 17:41:42Denedim hocam hiçbir değişiklik yok ilk denediğim yöntemlerdendiserkanhzl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 22-08-2022, 17:42:18Benimde iphone 6 vardı aynısı olmuştu yada ben şarja takınca logo bile açılmıyodu net hatırlayamadım şimdi. Bataryası komple bitmişti. Son 5 aydır binbir zülümle telefonu kullanıyorsanız muhtemelen aynı problem sizde de var batarya bitmiştir. Ben geçen yine değiştirdim telefoncuda 300 lira tuttu işçilik dahil.
- 22-08-2022, 17:44:20Sonuç vermedi ise sorun pil de hocam demek ki, pili değiştirin, gitsin.asedizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle