• 26-08-2018, 01:22:48
    #1
    Merhabalar Arkadaşlar.

    3 gün önce developer hesabım ihlallerden ötürü feshedildi. Tabiki bende diğer banlanan kullanıcılar gibi hatalı olduğumu düşünmüyorum ki gerçekten temiz çalışmaya çalışıyordum. Şimdi başka biri üzerinden tekrardan google developer hesabı almak istiyorum. Bu yüzden değerli bilgilerinize başvurmak istiyorum. Kafamda bazı sorular var. Ayrıca sizlerin tavsiyelerini de okumak isterim.


    1. Olarak Bilgisayarım IP banlanmış olabilir mi? Böyle bir durum varsa yeni uygulamayı bu bilgisayarımdan atsam (farklı internet bağlantısı) ne gibi problem görürüm?
    2. Politikaları defalarca okumama rağmen anlayamıyorum çünkü kesin bir dille anlatılan birşey yok. Şuna kesinlikle dikkat et dediğiniz bir şey varmı?
    3. Duvar Kağıdı uygulaması bilirsiniz komplike olmayan bir uygulama. Hergün 3-4 tane uygulama atsam spam olarak algılanır mı?


    Çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için.
  • 26-08-2018, 01:26:10
    #2
    Üyeliği durduruldu
    takip
  • 26-08-2018, 01:26:29
    #3
    Banlanan hesabınızda aynı günde birden çok uygulama atıyomuydunuz? Atıyosanız kaç uygulama atıyodunuz ve uygulamalar birbiriniz benzerimiydi?
  • 26-08-2018, 01:27:38
    #4
    Uygulamaların hepsi wallpaper uygulamasıydı ancak kategori farklıydı. Yeri geldi günde 3-5 arası uygulama attığımız olmuştur.

    Cevabınız için teşekkür ederim.
  • 26-08-2018, 01:31:22
    #5
    Dagdelen34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Uygulamaların hepsi wallpaper uygulamasıydı ancak kategori farklıydı. Yeri geldi günde 3-5 arası uygulama attığımız olmuştur.

    Cevabınız için teşekkür ederim.
    Yani aynı uygulama tabanı ile özel harekat arka planları, doğa arka planları vb şekilde çok uygulama attıysanız bu spam oluyor ve ban gayet normal.
  • 26-08-2018, 01:33:25
    #6
    Peki bunun belirli bir sayısı var mı bildiğiniz? Yani günde 1-2 tane atsam nasıl olur? ve diğer yazdığım durumlarla alakalı bilginiz tecrübeniz varmı?
  • 26-08-2018, 01:37:18
    #7
    Dagdelen34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Peki bunun belirli bir sayısı var mı bildiğiniz? Yani günde 1-2 tane atsam nasıl olur? ve diğer yazdığım durumlarla alakalı bilginiz tecrübeniz varmı?
    Yani hocam belli bir sayısı yoktur ama aynı alandan günde 1 uygulama atmak bile normal değil, web sitesine içerik yükler gibi uygulama yayınlarsanız her seferinde ban yersiniz. Politikaların bu konu ile alakalı detaylarına bakarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
  • 26-08-2018, 01:42:04
    #8
    Çok teşekkür ederim cevabınız için.
  • 26-08-2018, 02:05:07
    #9
    Standart gereksiz banlamalar... 1 yıl dolduğunda hesap fesh ediliyor, neden olabilir, belki yeni bir 25 dolar ver diye. Hesapta tek uygulma olduğu halde hiçbir ihlal yokken benim hesapta fesh edildi tam 1 yıl dolduğunda, ne tesadüf. Oyna apple store her yıl para peşin kırmızı meşin dediği için ban yemiyorsun. Tamamen duygusal.