• 24-11-2012, 12:21:14
    #82
    arkadaşlar yanlış anlaşılmasın da başlık Haydar DÜMEN' in tarzına benzemiş

    takipteyim bakalım nasıl sorunlar çözülüyor.

    bi tanede ben yazayım
    şafak 84. bu sorunu çözebilirmiyiz ? acil memleketimde evimde işimin gücümün başında olmam gerekiyor ?
  • 24-11-2012, 13:16:47
    #83
    İlk soruyu bensorayım o zaman.Benim blog sitem var.
    wordpress tabanlı konu içinde en başında ve en sonunda reklam alanı yapmak istiyorum.
    hazırlanan yere reklam kodunu giricem,reklam süresini giricem kaç gün istiyorsam veya bitecek tarihi seçeceğim. reklam yayınlanacak.Bu şekilde bir eklenti varmı veya yapılabilir mi ?
    ben yapamam mesela
  • 24-11-2012, 15:16:57
    #84
    Güzel bir konu olmuş bende takip ediyorum dalga geçenlerde var fakat ciddiye alıp rahmi abinin görüşlerinden, bilgisinden faydalananlar da var.
  • 24-11-2012, 15:32:45
    #85
    bir sorum daha olacak, iphone usbyi grmüyor. 4 saat önce normaldi takıyordum usbyi üctteki menüye bildirim geliyordu usbyi aktifleştir diye ok diyordum açılıyordu. şimdi bildirim vs gelmiyor. telefon ayarlarını sıfırladım herçeyi sildim yükledim ancak nafile ?

    help.
  • 24-11-2012, 15:33:43
    #86
    mesaj attık ama dönüş olmadı ?
  • 24-11-2012, 18:30:10
    #87
    Üyeliği durduruldu
    Rahmi VİDİNLİOĞLU çözer (: Nukeci'ye katılmadan edemeyeceğim!

    "Bu kadar çok sorunu olup hala dimdik ayakta durabilecek r10 da bir adam daha tanımıyorum."
  • 24-11-2012, 18:49:56
    #88
    Değerli kardeşim, öncelikle tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.

    Bu başlıktaki hizmeti daha profesyonel ve kurumsal olarak vermek üzere ortak bir girişim düşünürsen lütfen görüşelim. Sıfır giriş sermayesi ihtiyacı olan bir iş fikrim ve planım var. Bu işi birlikte yapmak isteyeceğim az sayıdaki insandan birisin.
    Ayrıca, konuda kendi sorununu çözmen gerektiği ile ilgili gelen görüşler için de haddim olmasa da affına sığınarak bir cevap vereceğim: "bir kişi bir çok başka insanın basit veya çetrefilli sorununa çözüm bulabilmesine karşın kendisi sıkıntılarla boğuşuyor olabilir; bu durum ne kendisinin sizin sorunlarınızı çözemeyeceği anlamına gelir, ne de kendi sorunlarının çözülme yoluna girmemiş olduğunu gösterir. Elbette ki sizin sorununuzun bir çözümü olabilir ve sorununuzun çaresi bir başka kişide olabilir. Ne demişler: derdini söylemeyen derman bulamaz...

    Arkadaşlar, konu baltalamak dışında, talep bekleyen ve duyuru niteliğindeki bu tür konularda sürekli acayip espriler yapılması konuyla samimi olarak ilgilenen kişiler için de saygısızlık oluyor. Lütfen, esprilerinizi incitici şekilde yapmayınız.

    Saygılar...
  • 24-11-2012, 19:15:58
    #89
    Üyeliği durduruldu
    Pulp Faction filiminde de bir adam vardı sorunları çözen o geldi aklıma :d Rahmi abi sen bişey yapmasan da sadece sana söylemek bile sorunu çözüyor 2 gün önce googlela alakalı sorunum vardı sana yazdım kendi kendine çözdüldü Eyvallah.
  • 24-11-2012, 19:22:02
    #90
    Mesajim bulunsun