• 31-10-2012, 00:45:26
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Bundan önceki açılan konu aşağıdadır.
    Önceki Konu Linki

    Bundan 2.5 ay önce annesi bununla beraber 7 yavru doğurmuştu. Hepsine bakamıyacağım içinde bakmak istiyen kişilere makul bir fiyattan vermiştim il dışına yani sadece İzmir'e Jane nickli arkadaşa verdim 1 adet erkek diğerleride il ve ilçe içinden verildi elimde 1 tane "Daisy" adını verdiğim kızımız var ona kendim bakmayı düşünüyordum ama yoğun şekilde çalıştığım için hemde anne ve babasına baktığım için yavruya hiç vakit ayıramıyorum sadece mama ve suyunu koyup ayrılıyordum bütün gün yanlız kalmasına gönlüm razı olmadı bunuda verme kararı aldım. Gençlik aşısı vurdurulmuştur karnesi ile beraber verilicektir. Bandırma içine elden verilir il dışına ise bizzat kendim gelip elden teslim edicem hiçbir şekilde otobus ile kargo ile yanlız başına gönderme yoktur teklif edilmesin. Geçen sefer bandırmadan izmire kadar elimle teslim ettim Jane nickli arkadaşa sorabilirsiniz. İstenilen ücret 250 TL'dir. Bu ücretide anne ve babasının mama ve yıllık aşıları için kullanıcam.

    Tasma ile bağlanmadığı sürece daha hiç havladığını duymadım ama biryere bağlarsanız eğer hiç susmaz.

    Daisy ile beraber yanında
    Kimliği (yani sağlık karnesi aşıları olduğuna dair)
    Kafesi
    3 kg yavru maması
    yemek kabı oyuncakları vs.
    verilicektir.

    0539 419 9396 numaradan yada özel mesaj ile ulaşabilirsiniz

    Resimler pazar günü çekilmiştir daha yeni kısaca




  • 31-10-2012, 04:06:44
    #2
    Çok güzelmiş, hayırlı satışlar.
  • 31-10-2012, 10:02:09
    #3
    Tek başına sıkılan bir hayvan olmasaydı alırdım.
  • 31-10-2012, 10:05:18
    #4
    Sibirya kurtları zaten havlamaz sadece ulur dipnot
  • 31-10-2012, 10:11:11
    #5
    alacak arkadaşın soğuk yerlerde yaşayan biri olmasını dilerim çünkü husky'ler soğuk ortam köpekleridir. Genellikle kızak köpeği olarak kullanılırlar. Sıcakta bunalmaları mümkün. Şimden hayırlı olsun.
  • 31-10-2012, 10:53:12
    #6
    Üyeliği durduruldu
    çok güzel bir cins gerçekten imkanım olsa bakabileceğimi bilsem kaçırmam hayırlı satışlar.
  • 19-11-2012, 09:59:42
    #7
    Üyeliği durduruldu
    Güncel
  • 19-11-2012, 10:04:23
    #8
    antalyaya gelseydi kaçırmazdım
  • 19-11-2012, 14:06:28
    #9
    xLn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    alacak arkadaşın soğuk yerlerde yaşayan biri olmasını dilerim çünkü husky'ler soğuk ortam köpekleridir. Genellikle kızak köpeği olarak kullanılırlar. Sıcakta bunalmaları mümkün. Şimden hayırlı olsun.
    İstanbulda doğduğu için ve burada büyüyeceği için pek bir sıkıntı yaşanmaz hocam. bende 5 yaşında husky var yazın biraz bunalma var ama sıkıntı yok ayrıca Daisy gerçekten güzel bir husky, hayırlı satışlar.