• 08-09-2008, 19:35:23
    Çok güzel , gerçekten çok güzel. İlk önce tanımamazlıktan geldiniz; WLM'den konuştuğunuz insanı , " Sen kimsin arkadaşım? Belli ki benimle konuşmuşsun , bilgi almışsın dediniz. " Parasını verip alacağım ayakkabıya; ilk önce " sen alma , sen benim müşterim olma. " dediniz ona bir şey demedim. Şimdi de Çin'den 30-40$ gibi komik bir rakama "gümrüksüz, vergisiz ithal" ettiğiniz ayakkabıyı 100 ytl'ye sattığınızda beni kedi, benimde sizi köpek yerine koymama mahal verdiniz. 100 YTL'ye sattığınız mal için şunları söylediniz, Allah bilir 5.000 ytl'ye plazma alanlara neler söylüyorsunuz. Neyse ki size kalmadı bu dünya, gider mağazasından 130 ytl verip alırım; sizin "fake " Adidaslarınıza kalmadık. Teşekkürler, bu konuda da "orijinal" namına satabilirsiniz; ancak almadan önce arkadaşların Gittigidiyor'daki 35th anniversary hakkında olan olumsuz yorumları da okumasını isterim.

    Sattığınız mallara gelince de Hepsi Çin vb. Uzakdoğu ülkelerinde {wholesaler} toptancıların kendi fabrikalarında üretilen fason Adidas'lardır. Bu toptancıları Google, Alibaba, Tradekey gibi sitelerden arama kutucuğuna "adidas" yazarak bulabilirsiniz. Sizin sattığınız bu ürünlerin orijinalleri ;

    Anma serisi; SINIRSIZ Basıldı.
    Müzik serisi; Dünyada sadece 5.000 tane basıldı.
    Şehir serisi; SINIRSIZ Basıldı.
    İfade serisi; Dünyada sadece 4.000 tane basıldı.
    Birlik serisi; Dünyada sadece 300-700 tane basıldı.
    Bu ayakkabıların hepsi 2005 yılında basılmıştır.

    Gelmiş bana Çin malı Birlik ( Consortium ) serisindeki Neighbourhood 'u 100 YTL'ye satıyorsunuz. Bunun yanında ayakkabı numarası bile verebiliyoruz. Yapmayın lütfen. O ayakkabıların orijinallerinin hepsi gerçek deri olarak satılıyor. Aynı zamanda çoğu ayakkabının kendi resmi bile değil, stock resimleri; ama ürünlerinize 1. sınıf replika demekte haksızlık olmaz. İyi taklit edilmiş.

    Bana hala "çok bilmiş " diyen ve İngilizce bilen arkadaşlar aşağıda verdiğim sitelerden kendi ayakkabılarını, orijinal adidas superstarlar hakkında bilgi edinebilir;

    Adidas Superstars - SuperstarDB.com | The Worlds Only Adidas Superstar Forum
    Spot Fake Adidas Sneakers | How to recognise replica Adidas sneakers
    eBay.co.uk Guides - How To Spot Fake Adidas Superstars 35th, Adicolor etc
    eBay.co.uk Guides - FAKE ADIDAS SUPERSTAR 35TH ON EBAY
    Buradan da güvenle alışveriş yapabilirsiniz;

    RareAdidas.com, Hard to find Adidas sneakers, shoes, kicks, Superstar, Adicolor, Skateboarding

    Gördüğünüz gibi "çok bilmeye" gerek yok; okumak yeterli.
  • 08-09-2008, 19:51:52
    WebdenAlsak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşım sen bu modelleri biliyorsan ben burada satışı noktalar bırakırım !!
    Rica ediyorum Konuyuda dagıtma
    Ben sahte replika ürün verıyorsam
    antalya adidas magazası benden açık olarak ürün istemezdi.
    Sitemizde olan kranpon ve futbol ayakkabılardan ismini açıklamıyacagım bir futbol kulubünede satış yaptım..
    diyelim bunlar replika ve orjinal olmasaydı
    sence bu ayakkabılara talep olurmuydu
    yada ben arızalı olursa değiştirme garantisi verirmiydim
    Arızalı olan ürünlerde adidas fabrikasına bizaat resımleri yollayıp müşterime yeni ürün gönderirmiydim. !
    ya konuyu tamamen okumadın yada 1 2 resım gördun kendince sırf olay yaratayım diye buraya yazıyorsun




    Saygılar diliyorum sana
    antalya adidas mağazası derken hangisi ve kimle görüştünüz?
  • 08-09-2008, 19:53:21
    rzarti kanıtlarıyla bişiler sölemiş.sizde ürünlerin orjinal olduğunu kanıtlayacak delil ve benzeri bir evrak gösterebilirmisiniz.
  • 08-09-2008, 20:18:21
    Üyeliği durduruldu
    ozk4n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    rzarti kanıtlarıyla bişiler sölemiş.sizde ürünlerin orjinal olduğunu kanıtlayacak delil ve benzeri bir evrak gösterebilirmisiniz.
    olması gereken bu adidastan çok iyi anlamam o yüzden sizi bu konuda yargılayamam ama arkadaş gayet açık bir şekilde delilleri sunmuş.Rzrartininde kötü bir niyeti yok bunun mümkün olamayacağını ispatlamış ama sizin verdiğiniz cevaplar size yakışan cevaplar değil,ticaret ahlakına uygun değil.
    İstediğiniz ürünü satabilirsiniz buna kimse karışamaz ama ortada yanlış bilgilendirme varsa bununda açıklığa kavuşturulması gerekir.
  • 08-09-2008, 21:36:49
    Üyeliği durduruldu
    rzrarti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çok güzel , gerçekten çok güzel. İlk önce tanımamazlıktan geldiniz; WLM'den konuştuğunuz insanı , " Sen kimsin arkadaşım? Belli ki benimle konuşmuşsun , bilgi almışsın dediniz. " Parasını verip alacağım ayakkabıya; ilk önce " sen alma , sen benim müşterim olma. " dediniz ona bir şey demedim. Şimdi de Çin'den 30-40$ gibi komik bir rakama "gümrüksüz, vergisiz ithal" ettiğiniz ayakkabıyı 100 ytl'ye sattığınızda beni kedi, benimde sizi köpek yerine koymama mahal verdiniz. 100 YTL'ye sattığınız mal için şunları söylediniz, Allah bilir 5.000 ytl'ye plazma alanlara neler söylüyorsunuz. Neyse ki size kalmadı bu dünya, gider mağazasından 130 ytl verip alırım; sizin "fake " Adidaslarınıza kalmadık. Teşekkürler, bu konuda da "orijinal" namına satabilirsiniz; ancak almadan önce arkadaşların Gittigidiyor'daki 35th anniversary hakkında olan olumsuz yorumları da okumasını isterim.
    Sattığınız mallara gelince de Hepsi Çin vb. Uzakdoğu ülkelerinde {wholesaler} toptancıların kendi fabrikalarında üretilen fason Adidas'lardır. Bu toptancıları Google, Alibaba, Tradekey gibi sitelerden arama kutucuğuna "adidas" yazarak bulabilirsiniz. Sizin sattığınız bu ürünlerin orijinalleri ;
    Anma serisi; SINIRSIZ Basıldı.
    Müzik serisi; Dünyada sadece 5.000 tane basıldı.
    Şehir serisi; SINIRSIZ Basıldı.
    İfade serisi; Dünyada sadece 4.000 tane basıldı.
    Birlik serisi; Dünyada sadece 300-700 tane basıldı.
    Bu ayakkabıların hepsi 2005 yılında basılmıştır.
    Gelmiş bana Çin malı Birlik ( Consortium ) serisindeki Neighbourhood 'u 100 YTL'ye satıyorsunuz. Bunun yanında ayakkabı numarası bile verebiliyoruz. Yapmayın lütfen. O ayakkabıların orijinallerinin hepsi gerçek deri olarak satılıyor. Aynı zamanda çoğu ayakkabının kendi resmi bile değil, stock resimleri; ama ürünlerinize 1. sınıf replika demekte haksızlık olmaz. İyi taklit edilmiş.
    Bana hala "çok bilmiş " diyen ve İngilizce bilen arkadaşlar aşağıda verdiğim sitelerden kendi ayakkabılarını, orijinal adidas superstarlar hakkında bilgi edinebilir;
    Adidas Superstars - SuperstarDB.com | The Worlds Only Adidas Superstar Forum
    Spot Fake Adidas Sneakers | How to recognise replica Adidas sneakers
    eBay.co.uk Guides - How To Spot Fake Adidas Superstars 35th, Adicolor etc
    eBay.co.uk Guides - FAKE ADIDAS SUPERSTAR 35TH ON EBAY
    Buradan da güvenle alışveriş yapabilirsiniz;
    RareAdidas.com, Hard to find Adidas sneakers, shoes, kicks, Superstar, Adicolor, Skateboarding
    Gördüğünüz gibi "çok bilmeye" gerek yok; okumak yeterli.



    Arkadaşım inan Ben senin gibi birisini görmedim.
    Msn de rahatsız edıyorsun beni buradada rahatsız ediyorsun.
    Benden ürün almaya çalısyorsun ve alamayıncada niçin böyle yazarsın anlam veremem. Bu konuyla daha fazla Konusmuyacam Ben ürünlere garanti verebılıyorum. ve ayrıca numara olmadıgında değişim yapabılıyorum dıyorum. Ama sen halen bana ' ebayde satılan çakma ürünleri gösterıyorsun...
    bunlar çakma diyorsun.. Hangi çakma ürünü satan sattıgı ürüne garanti verir
    Bu konuyla ilgili seninle agız dalaşına girmiyecegim msn de seni sildim.
    Eger bu sitede benim ürün satmamı yada buradaki arkadaşları yalanlayıp , kandırdıgımı düşünüyorsanız benim üyeligimi silip her şeyime son verebılırsınız.
    Bu aykkabıları alan arkadaşlara diger sorularını yöneltmek isteyenler yöneltebılırler. Yine bu site üzerinden abercrombie ceket sattım. ve o arkadaşımızada ürünün kalitesini vs vs tüm herşeyiyle sorabılırsınız.



    Saygılarımla.
  • 08-09-2008, 21:50:58
    Siz dahil, sizin gibi olan tüm gittigidiyor / ebay satıcıları garanti veriyor. Hatta yine sizin gibi onlarda da " Kim 100 ytl'lik çakma malı alır? " diyor. " Beğenmediysen geri ver , laf etme." diyor.

    Neyse, artık bu üslubunuzu felan gördükten sonra size kolay gelsin demekten başka bir şey kalmıyor. O kadar şey yazdım. Hala alamayınca diyorsunuz, ticaretiniz buysa kolay gelsin size. 100 ytl'nin üzerine bi 160 ytl daha ekler fason alacağıma dediğim gibi Adidas Mağazalarından 2 adet alırım; en azından vergisini felan veriyorlar onlar.

    Artık o kadar yazdıktan sonra hala başlıkta ve açıklamasında "orijinal" diyorsa yapabilecek gerçekten bir şey kalmamış demektir. Sanırım gerçekten de elinizde bir kanıt yok.
  • 08-09-2008, 22:14:01
    Bizim orda 20 milyon
    Şaka bir yana

    Ürünleriniz baya güzel.
  • 08-09-2008, 23:12:40
    Hangi ülkeden sağlıyorsunuz ayakkabıyı ?
  • 13-09-2008, 13:14:14
    Üyeliği durduruldu
    Balzac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hangi ülkeden sağlıyorsunuz ayakkabıyı ?

    Endonezya adidas fabrikasından Gelmektedir..
    Ugg botlarımız ve timberlandler ise avusturalya ve amerıkadan gelmektedir..


    Saygılarımızla.