Yaklaşık 1 hafta önce yeni websitemi açmış bulunmaktayım, ama forum sitesi olduğundan isim vermeyeceğim, sizinle beraber haftadan haftaya kaçtan kaça düşeceğini görelim 🤩
Hit çalışması ile günlük 30.000 ip ile çalışma yapıyorum bakalım, bu dünün sıralaması.
Bu da bugünün sıralaması.
Buda dünün sıralaması:
2 gün öncenin sıralaması:
Dünün sıralaması:
Uygun fiyattan hit paketi satılığa çıkarsam mı sizce ?
7m gibi degerlerden 6mye dusmek basari degil hocam 30k hit ile hele hic degil o kadar hite 100kya girmesi lazimdi
2. gündeyim hocam ne kafasındasınız siz ikiniz ?
Denemelik çalışma yapıyorum diyorum boş boş yazılar yazıyorsunuz bi sakin olun size kim başarı örneği sergiliyorum felan dedi ?
Bi durun bekleyin kaçtan kaça düşecek görelim ne bu acele
Hit paketi satiliga cikarsam mi sorusuna cevapti bu, soru sormussunuz sadece iyi yanitlar beklediginizi bilmiyordum. Siz bu verileri vermissiniz ve satis yapsam mi demissiniz bende bu verilerin yetersiz oldugunu soyledim.
Denemelik çalışma yapıyorum diyorum boş boş yazılar yazıyorsunuz bi sakin olun size kim başarı örneği sergiliyorum felan dedi ?
Bi durun bekleyin kaçtan kaça düşecek görelim ne bu acele
Hocam indirpremium.com' benim imzamdaki sitem 35-40 gün önce 4.6Milyon sıralamadaydı, günde 1k hit gönderdim şuan 1.3Milyon civarına düştü Tr sıralaması da 21bin.
Bu sitenin ilk sıralamalarının ekran görüntüsünü alamadım o yüzden kimseye sunamıyorum. Bu yeni sitemi sürekli değerleri her düştüğünde paylaşarak insanlara gerçekten işe yarayan bir çalışma yaptığımı göstermek için buraya canlı deneme adında konu açtım. İyi yorum beklediğim felan yok hocam konunujn içinde başarı felan geçmediğİ halde iğneleyici lafları gereksiz buluıyorum. Her şeyi biliyormuş gibi davranan insanlara tahammülüm yok kusura bakmayın. Kolay gelsin.