Merhaba.
Öncelikle şunu söylemek isterimki sen gerçekten çok yalancı bi insansın. ve ayrıca r10 üyeleri sizide kınıyorum! bir kişi bi insana çamur attığı zaman olayı bilip bilmeden 2.çamuruda siz atarsınız. burada adam akıllı mantıklı tek yorum yapan birini gördüm oda
beachturk .. neyse lafı uzatmayacağım.arkadaşlar bi alış veriş yaptığımız doğrudur. söylenenlerin bir kısmı doğru bir kısmını kendi çabaları ile yaratmıştır.

işlemler için o gün yatıracağım bir senet vardı ve cüzi bir miktar açığım vardı paypal adresimde bbulunan parayı bozmaya karar verdim ve bu aradakaşı ekledim eklemez olaydım. daha önceden r10da bi arkadaşla sürekli bozardım kabusum_ol. alış verişler genelde niye sorunsuz bir şekilde hallolurdu?. neyse arkadaşla konuşmaya bşaladık bu kur olarak 1.4 den bozacağını söyledi ilk kabul etmedim. fiyatına baktığım zaman $ o zaman 1,570 küsürdü. herneyse zordaydık normalde tam fiyatına bozarsa benim açık net olarak kapanıyordu. dedimki sen bana net bi fiyat yatır ben ödemeni yarın akşam msnde hatırlat ki bana ödemeni yapayım tamam dedi. o günde baya uğraştı gerçekten ödemeyi yapmak için (hak yememek lazım) ödememi yaptı. nişanlım o günün sabahı adresime girdi ve bu arkadaş dahil bir çok kişinin adresini silmiş, bana yeni bir adres açarak oraya geçmemi istemişti. tabi bununda belirli sebepleri vardı bunuda sana açıklayacak değilim. dün gece beni aradı gece saat 12

. birşey olmaz dedim haklıdır düşüncesi ile kalktım msn e geldim gece yarısı msn i açtım adamı aramaya bşaladım bi baktım silinmiş bunu dün farkettim. neyse başak bi adresten birisi lanlı lunlu yazmaya başladı. çok konuşma dedim adresi aldım arkadaşı ekledim. konuşmaya devam ettik. bana dediki 10gündür seni bekliyorum ödemeyi ypamadın vs. haklısın dedim durumu izah ettim. arkadaş cırığından çıkmış şekilde ben manitamıyım nasıl siler beni diye başladı. lafı uzatmak istemedim ver pp adresini yarın en geç öğlen 1 gibi yatıracğaımı söyledim. bu defa beni tehtit etmeye bşaladı yok seni savcılığa verrim çok kişiyi verdim seni süründürecem . yine sesimi kestim lanet olsun dedim. tamam ben ödemeni yarın geçerim sen git yinede ver dedim. geçme ödemeni geçersen veremem dedi peki git ver dedim. bu konuda ben haksızlığımı kabul ediyorum ödemeyi geçikmiş olabilir ama kalkıp da bi kaç kuruş para için insanlardan kaçacak halim yok.para paradır alındımı dolandırıcılık olur fakat bilip bilmeden konuşmayın.ödemeni
yaptım bugün sanmaki savcıdan hakimden ondan bundan korktum diye yapıyorum.daha fazla uzamasını istemiyorum olay bu. sağa sola saçma sapan şeyler yazmışsın dolandırıcıdır diye. beni bilen bilir

yerim mekanım bellidir.

kendimi sana yada senin gibilerine açıklayacak durumda değilim... yönetici arkadaşlardan bu konuyu editlemelerini istiyorum.ayrıca itrader de ki ve sağa sola yazdığın şeyleri editlersen seivinirim. ödemen fazlası ile yapılmıştır.
::....