![]() |
|
| |||||||
| Webmaster Genel konular sorunlar Webmaster genel konular sorular sorunlar |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri |
| ||||
| Arkadaşlar msn imde kayıtlı olan arkadaşlarımdan ikide bir yazı geliyor: Bu adrese baksana http://www.bedava250kontor.com/ Ve arkadaşlarımı arayıp durumu sorduğumda şunu tespit ettim.Msn ninden bu şekilde yazı gelenlerin %100 ü msn şifresini msnde kim engellemiş sitelerine vermişler.Verdiğim adreste zaten limitsizvideo ya gidiyor.limitsizvideo sisteminin de kime ait olduğu forumda belli.Bu sistemi yöneten arkadaştan istediğim id no (1998 id nosu ) ile spam ı yapan arkadaşı tespit etmesi ve uyarması onu. Konu AdsenseKolik tarafından (03-12-2007 Saat 18:18:06 ) de değiştirilmiştir.. |
| |||
| benim enişteme de oldu bu olay.Ve söylüyorum şifreni almışlar inanmıyor.Herkese otomatik mail gönderiyor ama kendisinin haberi yok
__________________ Tatilden tatile görüşmek üzere elveda R10... |
| ||||
| http://www.bedava250kontor.com/ Administrative Contact: yil, hasim murat pasa caddesi antalya, antalya 075560 Turkey 0232556520 Konu AdsenseKolik tarafından (03-12-2007 Saat 18:36:25 ) de değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Vista DVD’si üzerindeki adamlar kim? | Erol | Teknoloji Haberleri | 25 | 23-05-2008 18:44:37 |
| İnternetin kralı kim? | mehmetali | Gündemdeki konular & Haberler | 1 | 01-06-2007 12:21:35 |
| Burdan dışarıya konu çıkaran kim ? | peep | Gold webmaster Genel | 5 | 12-05-2007 10:10:03 |
| Kim Bunlar Kim Bunlar...? | RamseS | Forumda | 28 | 12-06-2006 21:19:34 |