![]() |
|
| |||||||
| Web 2.0 Web 2.0 dünyası hakkında herşey |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri |
| ||||
| Evet arkadaşlar merhabalar, Biraz önce can sıkıntısından vB için icon seti hazırladım. vB kullanmadığım için neler eksik bilemedim ama gördüğüm iconlara uygun bişeyler yaptım. İçinde .gif ve .PSD kaynakları mevcuttur. Bu şekilde kendinize uygun biçimde değişimler yapabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. Boyut: 152KB Dosya İçeriği: .gif ve .psd Kaynakları Yapımcı: Private Design Link: Private Design vB Web 2.0 İcon Seti Şifre: privatedesign.net Dip not: Web 2.0 renk geçişlerini kullandığım için böyle nitelendirdim Eğer "Web 2.0 değildir." diyen varsa karşı çıkmam ![]() İyi günlerde kullanmanız dileğiyle, Saygılar.
__________________ Apocalyptica - Türkiye Konu jayrian tarafından (01-03-2008 Saat 13:05:59 ) de değiştirilmiştir.. |
| |||
| gerçekten çok güzel olmuş arkadaşım benim temama uymasa dahi güzel ve hoş eline sağlık |
| ||||
| beğeni, yorum ve rep'leriniz için teşekkür ederim arkadaşlar bu arada ilk mesajda belirttim eğer Photoshop programına sahipseniz, üzerinde (mesela arkaplan renginde) düzenlemeler yapıp temanıza uygun hale getirebilirsiniz bunu yapabilmeniz için .PSD kaynaklarını da paylaştım çünkü ilerde daha hoş ve çoğunlukla kullanılan temalara uygun butonlar yapmaya çalışacağım ![]() tekrar teşekkürler. iyi günlerde kullanmanız dileğiyle, saygılar.
__________________ Apocalyptica - Türkiye |
| ||||
| ooov güzel oldu bu teşekkürler ![]()
__________________ Benimde Bir Sitem Var Artık =) | KahveeMix Sunucularınıza Sorunsuz Bir Şekilde Kurulur. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ücretsiz Web 2.0 Tasarımı Proxy Script + 10 Tema | ByKus | Ücretsiz Scriptler | 41 | 04-08-2008 18:55:26 |
| Türkiye'de bir Web 2.0 şirketi: Nokta İnternet Teknolojileri | VistaXp | Off-Topic | 12 | 25-01-2008 08:37:13 |
| Yeni başlayanlar için ipuçları | GmnD | Makale & Çeviri yazılar | 20 | 11-08-2007 15:16:53 |
| Web Hosting Nedir? | forscream | Makale & Çeviri yazılar | 4 | 05-07-2006 23:37:06 |
| Dizayn1st yeminini bozdu | GmnD | Gündemdeki konular & Haberler | 10 | 08-08-2005 12:11:11 |