• 28-06-2009, 15:10:40
    Üyeliği durduruldu
    turkiyereseller adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merak etme herkes okuyupta yorum yapıyor bazıları okudugunu daha anlamıyor.
    Mağdem bana uymayacaksın neden hizmet alıyorsunuz. Ya müşteriyim diyede beni mi satın alacaksın yeter ama artık 20 tl verdın sana 200 tl versem yine değişmezsiniz.
    Şu anda hizmet alan insanlar bu şartları başından kabul etmiş insanlar uzun süreli müşterilerde var yeni müşterilerde var tek müşteri sen değilsin kendine göre çizemezsin bu firmanın kurallarını ancak ben çizerim sen ya baştan bu şekilde kabul ettiğin gibi edersin yada etmezsin.
    Bu geminin kaptanı benim artık daha fazla konuşturma beni anladın mı ?
    Sen nereden biliyorsun kim okudu kim okumadi ?? falmi bakiyorsun ???

beni seni diger musterilerin hic ilgilendirmez! ve senin kuralarini kabul etmiyorum etmicem! sen bir kayik kaptani olabilirmisin bu dusuncele tartisilir gemiyi bosver!. fazla konusan ne olacak ? anlamadim
  • 28-06-2009, 15:40:00
    Üyeliği durduruldu
    Kuralları mağdem kabul etmiyorsun etmediğin kurallar dışında ne hakla geri ödeme istiyorsun hala yeter artık terbıyesizlik yapma
  • 28-06-2009, 15:57:34
    Üyeliği durduruldu
    bykir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kuralları mağdem kabul etmiyorsun etmediğin kurallar dışında ne hakla geri ödeme istiyorsun hala yeter artık terbıyesizlik yapma
    kuralara benim parami geri istememim ne alakasi var ???

yeter ne ??? hakkimi aramakmi ??? Terbiyeyi senden yada baskasindan ogrenicek degilim! herzaman terbiye sinirlari icinde konustum oylede kalacak!
  • 28-06-2009, 16:04:00
    Üyeliği durduruldu
    Terbiye sınırları içinde konuştugun cok bellı oluyor bı adamın anasına bacısına sovmedıgın kalmıs onuda yapsaydın tam olsaydı barı bırak ya bu kadar da olmaz. kurallar şartlar adamın sitesinde zaten yazıyor. Buradan hizmet almakla bu kuralları kabul etmiş sayılıyorsun. Geri ödeme yok diyolar hak aramak diyosun ne hakkından bahsediyorsun sen
  • 28-06-2009, 16:48:22
    Üyeliği durduruldu
    bykir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Terbiye sınırları içinde konuştugun cok bellı oluyor bı adamın anasına bacısına sovmedıgın kalmıs onuda yapsaydın tam olsaydı barı bırak ya bu kadar da olmaz. kurallar şartlar adamın sitesinde zaten yazıyor. Buradan hizmet almakla bu kuralları kabul etmiş sayılıyorsun. Geri ödeme yok diyolar hak aramak diyosun ne hakkından bahsediyorsun sen
    Sen ilk once terbiyesizlik nedir ogren! yada en kolay sikayetim var konulari incele bak orada nasil terbiyesizlik oluyor! Turkiyeresellerden hosting aldigin icin gelipde burada onun avukatligini yapma beliki onu arkalamak icin burada yaziyorsun!
  • 28-06-2009, 17:03:08
    Hakkını yanlış yerde arıyorsun.

Ayrıca hizmet sözleşmesinde konuya aykırı bir durum yok.

Aslında sende biliyorsun ya neyse
  • 02-07-2009, 22:02:19
    hocam geçmiş olsun
    com.tr firmalar dan al
    yoksa böle uğraşırsın
  • 03-07-2009, 00:21:56
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    https://www.r10.net/hosting-sikayetle...iyorsunuz.html

Şikayetlerinizi artık resmi kurumlar üzerinden yapmaya ne dersiniz?

Çalıştığınız firmanın faliyet belgesi yok ise;
    T.C. TELEKOMÜNİKASYON KURUMU

Buradan şikayet edebilirsiniz.

"Faliyet belgesi var fakat sorun yaşıyorum" diyorsanız tüketici mahkemelerine başvurun -başvuru ücretsiz- problemleriniz çözülsün...

Böyle daha yapıcı değil mi?
    r10 katlanamıyor artık acayip müşterilere. bana deme logları okumadın yorumları okumadın diye. çünkü tek tek hepsini okudum 2 adet log kaydı var biri editlenmiş biri tam tamına eklenmiş. konuda 51 adet mesaj var kimlerin neler yazdığını söylememi istersen söylerim.
    TÜRKİYERESELLER - Hizmet Sözleşmesi
    ana sayfasında koskoca yazıyor.
    Not: İş bu sözleşmeye uyamayacağınızı düşünüyorsanız lütfen sipariş vermeyiniz...
    şu ibareyide unutmamak lazım.
    20 30 lira için adamı karalamak ne kadar kolaylaşmış yahu. meraklıysan git şikayet et burda boşuna zaman kaybetme. loglaınıda kaybetme ama lazım olucak.
    bu tavsiyeyide kimse yapmaz sana. burdan çözüm bulamazsın haksızsın bide hepimizin bağlı olduğu kuruma başvur incelensin.
    hadi kolay gelsin
    turkiyereseller geçmiş olsun allah kolaylık versin meslektaşlarıma.
  • 03-07-2009, 00:35:08
    Üyeliği durduruldu
    Darklord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şimdi burada ilginç olan durum şu.
    Türkiyereseller yani Ali bey reinstall durumunda para istiyor. Gayette haklı olarak görüyorum. Peki hizmet sözleşmesini alırken göstermedi diyorsunuzda ben bunun şifresini kaybettiğimde yada sistemi dağıttığımda format vs. gibi hizmetleri ücretsiz vericekmisiniz diye sormuşmuydunuz ? Bu yönden müşteri haksız.
    Firmanın hatasıda laf dalaşı yapması msn üzerinden. Bu tür konularda msn yerine ticket sistemini tercih etmemesi kötü olmuş.
    Yinede iki taraf içinde en hayırlı olanı diyorum.
    Katılıyorum