• 19-06-2009, 22:22:12
    pixaturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    @KORUMA
    Mesafeni koru geçme sakın çizgini ----------------------------
    Hiçbirşeyin üstüne çıkmaya çalışmıyorum kullanıcı yazmış ben yazmışım ,

Daha fazla yazmamanız gerekir hatalısınız,
    haa..! gerekli gereksiz devam eder yazarsanız burada hakkınızda hiç de iyi yorumlar yazmayacağım
  • 19-06-2009, 22:46:04
    pixaturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Millet sunucuyu kullan kullan sonra geri ödeme memnun değilim ve r10' a konu açarım gibi tehditler yazık size hocam,
    Yusuf bey' e ulaşmaya çalışıyorum bir sorun mu var yoksa dolandırıldım mı ilk önce onu öğrenmem lazım,
    Sahibi kullanamamış ki geri istiyor
  • 20-06-2009, 00:18:27
    Üyeliği durduruldu
    Bu mağdur arkadaşı çok iyi anlıyorum ne yazıkki iş parayı alıncaya kadar oluyor..

İnsanlar parayı aldıktan sonra herşey değişiyor..

yani tam tersine dönüyor..

böyle bir durumu bende yaşadım 4 gün önce konuyu açtım inceleyebilirsiniz..

https://www.r10.net/hosting-sikayetle...m-belgeli.html

bence mağdur olan arkadaşın mağduriyeti giderilsin
  • 20-06-2009, 00:29:36
    Üyeliği durduruldu
    msnde konuşulan yazıları tamamıyla okudum...

- bildiğim kadarıyla arkaşın söyledikleri 10 yıllık firma evden çalışıyor
    - 7/24/365 gün destek veriyor ama nedense mesai saati bitti destek veremiyoruz diyor ...
    - en önemlisi..... 10 YILLIK BİR FİRMA MÜŞTERİSİYLE ARKADAŞ GİBİ KONUŞMAZ KONUŞAMAZ !!!
    -10 yıllık firma sabit telefon,adres,vergi kimlik no fotokopi bu gibi belgeleri göremiyoruz

10 yılmış 100 yılmış bunlar fasafiso...

ARKADAŞLAR ARAŞTIRMADAN ETMEDEN HİÇBİRŞEY, SAKIZ BİLE ALMAYIN !!! FORUMDA BANGIR BANGIR BAĞIRILIYOR !!!

SAYGILAR ...
  • 20-06-2009, 00:33:32
    Üyeliği durduruldu
    WebTescil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    msnde konuşulan yazıları tamamıyla okudum...
    - bildiğim kadarıyla arkaşın söyledikleri 10 yıllık firma evden çalışıyor
    - 7/24/365 gün destek veriyor ama nedense mesai saati bitti destek veremiyoruz diyor ...
    - en önemlisi..... 10 YILLIK BİR FİRMA MÜŞTERİSİYLE ARKADAŞ GİBİ KONUŞMAZ KONUŞAMAZ !!!
    -10 yıllık firma sabit telefon,adres,vergi kimlik no fotokopi bu gibi belgeleri göremiyoruz
    10 yılmış 100 yılmış bunlar fasafiso...
    ARKADAŞLAR ARAŞTIRMADAN ETMEDEN HİÇBİRŞEY, SAKIZ BİLE ALMAYIN !!! FORUMDA BANGIR BANGIR BAĞIRILIYOR !!!
    SAYGILAR ...

arkadaşa sonuna kadar katılıyorum çok önemli bir noktaya değinmiş araştırmadan ve faturasız hiçbir zaman iş yapmayın
  • 20-06-2009, 00:42:49
    Üyeliği durduruldu
    Yok abicim 10 yıllık firma onlar

Bizim de yaş 1500 falan
  • 20-06-2009, 00:44:09
    Üyeliği durduruldu
    Müşteri haklı
  • 20-06-2009, 01:07:15
    10 yıllık bir firma olabilir. (Bakınız: İzafiyet teorisi)
  • 20-06-2009, 02:19:08
    10 yıllık bir firma 45 TL için sağ koluyla sol kulağını tutabilmek için kafasının üstünden tutmaya çalışmaz. 10 yıldır bu işi yapan bir firma muhtemelen bir LTD. olabilir. Eğer 10 yıl boyunca daha şirketleşemediyse benim düşüncem ondan köy, kasaba olmaz. 10 Yıllık bir firma 45 TL'yi verir müşterinin ağzını kapatır hizmetle memnun edemediyse bu jestini yapar müşterisine yol verir. Kişi burda geri ödeme isteyerek gayet haklı. Çünki durmadan kesinti yaşanan bir serverde barınmak oldukça stresli bir durumdur. Sana sen bu işi bilmiyorsun demiyorum. Eğer sen bu işi biliyorsan müşteriyin durumunu anlayıp bunu yapman gerektiğini düşünüyorum. 45 TL için buralarda her yazılanlara cevap yazmaya değmez. Bence 45 TL'yi ödememek için buraki yazılanları okumaktansa eline al sana 60 TL ne olur sus derdim. 10 yıllık oturmuş bir firma adının bu gibi şeylerle çıkmasından hoşnut duymaz. Eğer bu adamın mağduriyeti giderilmesse hiç bir şekilde burda kullandı diye kendini savunamazsın çünki adam kullananamamış durmadan bahanelerle adamın başınızdan gödnermişiz. 10 Yıl tecrübesi olan kişi burda nevzat abin var diyemez daha 1 ay olmuş. İlerde müşterinizle samimiyetiniz artar, konuştukça ısınır, o size abi ne yaptın felan diye konuşmaya başladığında belki müşteri ilişkisinden çıkıp abi kardeş ilişkisine girebilirsiniz. Ama şuanda adam size ateş püskürüyor ve sağ sola sen niye karışıyorsun diyorsun. O karışmıyacak bu karışmıyacak ikiniz konuşup bu konuyu kapatamazsınız. Eğer öyle birşey olmuş olsaydı msndende konuşmalarınıza devam edebilirdiniz. Baya sıkıcı bir yazı oldu şunlarıda ekleyim köklü firma o kadar köklüki bu zamana kadar faaaliyet belgesine gereksinim duymamış başvuruyu yeni yapmış. Kusura bakma ama burda müşterin başlık atmış rezillik diye. Müşterinle aranda geçenler belki o akdar rezillik değil sen kendi kendini burda rezil etmişin. Bence ver adamın bu parasını kurtul bu rezillikten.