10 yıllık bir firma 45 TL için sağ koluyla sol kulağını tutabilmek için kafasının üstünden tutmaya çalışmaz. 10 yıldır bu işi yapan bir firma muhtemelen bir LTD. olabilir. Eğer 10 yıl boyunca daha şirketleşemediyse benim düşüncem ondan köy, kasaba olmaz. 10 Yıllık bir firma 45 TL'yi verir müşterinin ağzını kapatır hizmetle memnun edemediyse bu jestini yapar müşterisine yol verir. Kişi burda geri ödeme isteyerek gayet haklı. Çünki durmadan kesinti yaşanan bir serverde barınmak oldukça stresli bir durumdur. Sana sen bu işi bilmiyorsun demiyorum. Eğer sen bu işi biliyorsan müşteriyin durumunu anlayıp bunu yapman gerektiğini düşünüyorum. 45 TL için buralarda her yazılanlara cevap yazmaya değmez. Bence 45 TL'yi ödememek için buraki yazılanları okumaktansa eline al sana 60 TL ne olur sus derdim. 10 yıllık oturmuş bir firma adının bu gibi şeylerle çıkmasından hoşnut duymaz. Eğer bu adamın mağduriyeti giderilmesse hiç bir şekilde burda kullandı diye kendini savunamazsın çünki adam kullananamamış durmadan bahanelerle adamın başınızdan gödnermişiz. 10 Yıl tecrübesi olan kişi burda nevzat abin var diyemez daha 1 ay olmuş. İlerde müşterinizle samimiyetiniz artar, konuştukça ısınır, o size abi ne yaptın felan diye konuşmaya başladığında belki müşteri ilişkisinden çıkıp abi kardeş ilişkisine girebilirsiniz. Ama şuanda adam size ateş püskürüyor ve sağ sola sen niye karışıyorsun diyorsun. O karışmıyacak bu karışmıyacak ikiniz konuşup bu konuyu kapatamazsınız. Eğer öyle birşey olmuş olsaydı msndende konuşmalarınıza devam edebilirdiniz. Baya sıkıcı bir yazı oldu şunlarıda ekleyim köklü firma o kadar köklüki bu zamana kadar faaaliyet belgesine gereksinim duymamış başvuruyu yeni yapmış. Kusura bakma ama burda müşterin başlık atmış rezillik diye. Müşterinle aranda geçenler belki o akdar rezillik değil sen kendi kendini burda rezil etmişin. Bence ver adamın bu parasını kurtul bu rezillikten.