• 19-06-2009, 20:15:05
    Üyeliği durduruldu
    pixaturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    TakunYA sana ne oluyor ?
    @Dobixo 1 aya yakın kullandın hizmet bedelini keser öyle atarım paranızı burada bir kez daha belirteyim,
    Sevgilerimle,
    Hizmetmi verdin bedelini kesiyorsun kötü konuşturma beni burada ! Ben paramı tam istiyorum. Benim sorunum değil.Ben senden sunuyu TR lok diye aldım. Almanya Oldu . 7/24 Destek den 1/1 Oldu nasıl iş bu hala şoktayım.

BEN 45 TL + 2 $ IMI tam olarak istiyorum hadi 1-2 hafta süre ver dedin verdim. 2 hafta içinde bekliyorum.
  • 19-06-2009, 20:28:53
    iRC
    Üyeliği durduruldu
    Şimdi pixaturk sizde hata var hocam, neymiş 10 yıllık firmaymışsınız. Neymiş Nevzat abisiymiş ticarette abi/kardeş olmaz.Madem ki kurduramayacaksınız neden adamın msnsini eklyiorsunuz? Diğer konularda atıp tutuyorsunuz VPS felan satanlar için hiç kendinize baktınız mı Yer Sağlayıcı Faaliyet Belgeniz varmı ? 7/24 destek diyorsunuz mesai saatleri dışındayım destek veremem diyorsunuz böyle bir saçmalık varmı?
  • 19-06-2009, 20:43:34
    Üyeliği durduruldu
    10 yıl mı ?

Bende 1500 yaşındayım o zaman
  • 19-06-2009, 21:42:13
    Üyeliği durduruldu
    İyi akşamlar,

Konuyu saptırmaya gerek yok gerekli domainler verildi whois çekebilirsiniz kimseyi inandırmak zorunda değiliz,

@TheeG senden yaşca büyük olduğum kesin yaşına uygun davranışlar sergile,

@Dobixo şimdide tr lokasyon sorunumu bahane ediyorsunuz gelince tr verelim bizde her zaman tr lokasyon sunucu bulunmakta ben sizin için açınızdan daha iyi olacağını inandım core i7 işlemci 1Gbit port v.s demek ki hata yapmışım pardon !
  • 19-06-2009, 21:54:22
    Üyeliği durduruldu
    İyi akşamlar,
    Konuyu saptırmaya gerek yok gerekli domainler verildi whois çekebilirsiniz kimseyi inandırmak zorunda değiliz,
    @Dobixo şimdide tr lokasyon sorunumu bahane ediyorsunuz gelince tr verelim bizde her zaman tr lokasyon sunucu bulunmakta ben sizin için açınızdan daha iyi olacağını inandım core i7 işlemci 1Gbit port v.s demek ki hata yapmışım pardon !
    Sadece konuyu bir yere çekme lütfen sadece tr sorunu değil diğer yazdıklarımıda oku ozaman. 2 hafta içinde mesajını bekliyorum.

sitede hesap numaraları var atarken yazarsın msnden açık olmazsam telefona mesaj atarsın oda olmazsa mail atarsın mail@dobixo.com ' a.
  • 19-06-2009, 22:01:59
    İyi akşamlar,

şöyle forumda sizin bu güne kadar mesajlarınızı inceledim'de ne yaptığını bilmeyen herşeye olur olmaz cevap yada teklif veren güya firmayım diye buralarda kendini yorumlayan 45 lira para ve bu parayı vermemek için bilgisizlikten dolayı partneriniz takunyayı sorumlu gösteren , *********** yapan sonrada affet saffet diyen sevgilerimle diyerek bir çuval inciri mahvettikten sonra yavaş yavaş yağ gibi suyun üstüne çıkan aslında ne yaşınız nede bilginizi bile tartışılmaması gereken hasbel kadar buralarda birilerin ihtiyaclarını sağladığını zanneden ama, inim inim inleten bir vatandaş olduğunuzu düşünüyorum

Daha sağlıklı düşünerek size inanan kişi yada kuruluşlara hizmet göstermeniz gerektiğini önce ahlaki sonrada ticari olarak bu sorumluluğu taşımanız gerekir.
  • 19-06-2009, 22:05:05
    Üyeliği durduruldu
    Paranın geri yollaması v.s önemli değilde tek gücüme giden nokta kullan kullan çamur at parayı geri iste kusura bakmayın ama siz gibi kimse pişkin değil,
  • 19-06-2009, 22:09:19
    Üyeliği durduruldu
    @KORUMA

Mesafeni koru geçme sakın çizgini ----------------------------

Hiçbirşeyin üstüne çıkmaya çalışmıyorum kullanıcı yazmış ben yazmışım ,
  • 19-06-2009, 22:12:05
    Üyeliği durduruldu
    İyi akşamlar,
    Akıl yaşta değil baştadır

Biraz toparlayın kendinizi

Hadi eyvallah