pixaturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi akşamlar,
Konuyu saptırmaya gerek yok gerekli domainler verildi whois çekebilirsiniz kimseyi inandırmak zorunda değiliz,
@TheeG senden yaşca büyük olduğum kesin yaşına uygun davranışlar sergile,
@Dobixo şimdide tr lokasyon sorunumu bahane ediyorsunuz gelince tr verelim bizde her zaman tr lokasyon sunucu bulunmakta ben sizin için açınızdan daha iyi olacağını inandım core i7 işlemci 1Gbit port v.s demek ki hata yapmışım pardon !

şöyle forumda sizin bu güne kadar mesajlarınızı inceledim'de ne yaptığını bilmeyen herşeye olur olmaz cevap yada teklif veren güya firmayım diye buralarda kendini yorumlayan 45 lira para ve bu parayı vermemek için bilgisizlikten dolayı partneriniz takunyayı sorumlu gösteren , *********** yapan sonrada affet saffet diyen sevgilerimle diyerek bir çuval inciri mahvettikten sonra yavaş yavaş yağ gibi suyun üstüne çıkan aslında ne yaşınız nede bilginizi bile tartışılmaması gereken hasbel kadar buralarda birilerin ihtiyaclarını sağladığını zanneden ama, inim inim inleten bir vatandaş olduğunuzu düşünüyorum

Daha sağlıklı düşünerek size inanan kişi yada kuruluşlara hizmet göstermeniz gerektiğini önce ahlaki sonrada ticari olarak bu sorumluluğu taşımanız gerekir.