• 28-06-2007, 12:34:06
    Üyeliği durduruldu
    Kredi kartı ile internet üzerinden alışverişlerde Garanti cep telefonu ile onay istiyor. Diğer bankalarda böyle birşey yok mu?
  • 28-06-2007, 12:34:13
    Üyeliği durduruldu
    MedyaServers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kredi kartı ile iş yapan her firmanın bunları istemesinden doğal birşey yok zaten. İstemeyen hata yapar bence.
    istiyoruz arkasından forumlara konu oluyoruz lamerlere güzel söz ile hitap etmem burdan göğe kadar haklıyım.Bir yerden alış veriş yapınca kasiyer kimliği sorunca gösterirsin ben sorunca neden göstermedin yoksa kartın mı yok o zaman hemen başvur
  • 28-06-2007, 12:35:42
    Kb.Com.TR en başta haklı olarak gözüküyor ama bence(!) son kullandıgı kelimelerle KESİNLİKLE HAKSIZ durumuna düşmüş. Hangi firma olursanız olun kimseye o şekilde hakaret etmemelisiniz.
  • 28-06-2007, 12:36:57
    Üyeliği durduruldu
    Said Tuncbilek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kb.Com.TR en başta haklı olarak gözüküyor ama bence(!) son kullandıgı kelimelerle KESİNLİKLE HAKSIZ durumuna düşmüş. Hangi firma olursanız olun kimseye o şekilde hakaret etmemelisiniz.
    kendiside bana edeme ne cürettle diyor önce kendi kullandığı kelimelere baksın.Sahte kredi kartı kullanmasın.Bir sahte kredi kartı kullanan insana bu laflar az bile.
  • 28-06-2007, 12:37:29
    Üyeliği durduruldu
    kb.com.tr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    istiyoruz arkasından forumlara konu oluyoruz lamerlere güzel söz ile hitap etmem burdan göğe kadar haklıyım.Bir yerden alış veriş yapınca kasiyer kimliği sorunca gösterirsin ben sorunca neden göstermedin yoksa kartın mı yok o zaman hemen başvur
    Hitap ve ifade şekli çok yanlış.
  • 28-06-2007, 12:38:14
    Üyeliği durduruldu
    Alonso adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hitap ve ifade şekli çok yanlış.
    Türk dil kurumumusun.
  • 28-06-2007, 12:38:25
    Üyeliği durduruldu
    kb yi destekliyorum

çok aptalca bir mevzuya sabırlı bi şekilde cevaplar vermiş
  • 28-06-2007, 12:39:09
    Madem sahte kredi kartı kullanıyor ve bundan %100 eminsiniz. Engelleyebilirdiniz. Yada sizinle alışveriş yapmak istemiyoruz lütfen bir daha yazmayın diyebilirdiniz. Ama ben hala arkadaşın sahte kredi kartı kullandıgını düşünmüyorum.

İyi çalışmalar.
  • 28-06-2007, 12:39:12
    KArdeşim ben hepsiburada.com mavibilgisayar.com gibi firmalardan aylık büyük alışverişler yapan biriyim. Senin sektöründen örnek veriym.. İsimtescil kobiline dan o kadar domain aldım ama hiç biri senin isteiğin saçmalaı istemedi. Çünkü bu senin ne kadar sistemsiz çalıştığının göstergesi.

Senin hiç bir şekilde yasal olarak benim kimliğimin aslını bırak fotokopisini isteme bile hakkın yok. Maden bu şekilde ödeme almıyosun o zman kredi kartı ile satış yapıyorum demiyeceksin.
    Benim yerim yurdum belli.
    Ben sizin şahsınıza ya da kurumuna hakaret mi etmişim. Nerde? Bana direk ağır bir küfür eden sizisiniz.

Sizi kınıyorum. Bu şekilde bir terbiyezilik görmedim. Birde gelmişsiniz burda zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışıyorunuz.

İnanın ki bende kb.com.tr yi gerçekten sağlam bir firma olarak düşünmüştüm. Sunucularınız hakkın bir yorum yapmadım yapmam çünkü kulanmadım ama size ekmek veren müştrinize böyle davranırsanız sunucularınız %100 kusursuz olsa ne fayda.