• 07-07-2009, 14:32:53
    grikare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Piyasada onlarca ciddi firma varken laythost, lalehost, suntahost vs. kişileri seçiyorsanız, bunlara paranızı kaptırıyorsanız. Hetzner'in bile bazı şartlar altında verdiği sınırsız trafik seçeneğini 65 liraya edinebileceğinizi sanıyorsanız.
    Hak etmişsiniz demiyorum fakat kusura bakmayın sizde de hatalar var.
    bana sınırsız trafik dedi ne diyebilirm bu fiyata olmaz mı diyim demeseydi almazdık arkadas ben nie hatalı olayımki

ayrıca okadar yalan söledi kanıt yok nie ben hatalı oluyorum
  • 07-07-2009, 15:21:43
    Farklı bakış açısı : Demekki i7 deyip geçmemek lazım Hep merak ediyordum firmalar i7 işlemcimiz var diyordu, Ama benim yoktu
  • 07-07-2009, 15:36:38
    normalde windows i7 ler daha iyidir cekirdek hız önemli ama benim aldıgım vps i7 güya..

benim diyecegim arastır pahalıda olsa hizmet olarak kaliteli al onaylanmıs olsun. benim aldıgım gibi olmasın yani.
  • 08-07-2009, 14:29:03
    alanlara söyleyecegim eger kalite sunucu ve kaliteli hizmet istiyorsanız sakın datalayt dan almayın sonra bozuk bozuk sunucularla karsılasmayın. daha baska bir sürü firma var. benden size tawsiye ediyorum
  • 08-07-2009, 14:43:17
    Üyeliği durduruldu
    adam defalarca banlandı alıosunuz bol ooluor hıc bı belgesı yk
  • 08-07-2009, 23:16:25
    deluxetr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ben 1 ay boyunca dayandım sorunlu vps verdiniz bişi demedim ama yeni vps tede sorun cıkıp bunu inkar edince dayanamadım. ayrıca bankotu göndercem demiştiniz bana 14 gün ek süre verdim demişitiniz bakot vermediniz bile engellediniz ayrıca bana bugün video convert yapıyormussun cpu %100 oldu dediniz halbuki server da convert programı bile yoktu
    bunlar dan sonra hep ben bişşi deyince kıvırdınız ''tamam siz haklısınız vs..'' ben convert den rar dan vazgectim vps donuyor die halbuki ben bunu basında o amacla yapmıstım
    yeni vps verdiniz son 6 gün kala download yaparken cpu %100 oluyor
    bide diger müşterilerinizde sorun cıkmaması bu sizi haklı mı yapıyor
    sırf vps bölümünde ben aldım sorunlarımı anlattıgımda son verdiginiz 3 günüde aldınız hatta bugünü sayarsak 4
    1ay boyunca vps yüzünden mail attım okadar sorun cıktıki 1 ay sonra bir kere dedim cok kızdım cünkü 1 ay boyunca topu topu cok az gün kullanmısımdır ama hiç bir zaman argo kelime küfür sölemedim kendimi tuttum ''ne bicim vps bu yeter artık '' diye sözler söledim cünkü artık canıma tak etmişti 1 ay boyunca hep ilkönce sms atıyordum kontor kalmadı avea dan falan atınca bitti mail atmaya basladım oda mail ona gidecekte o ne zaman bakarsa ozaman acacak ne kadar süre kaybettigimi bilemessiniz
    siz söleyin artık ben bişi demiyorum

incelendiğinde haklı görünüyorsunuz..ancaak her bol kepçe lokantası kaliteli değildir unutmayın
  • 09-07-2009, 02:05:08
    evet herkese katılıyorum bana bir abi gibi yakın davrandı güvendim burdan alışveriş edim dedim hata yapan ben oldum... artık hiç bişi demiyorum gelecek alıcılara sölüyorum. hiç kimse bu adamdan alamsın kattiyen tawsiye etmiyorum üstüne yalanda sölüyor. yok 14 gün eklemişte yok bugün cınvert ettin o yüzden cpu %100 olmus o bir hafta içinde vps de convert programı yoktu bee. ayrıca zaten olsa ne olur basında dedim adama convert etcem diye üstelik bu kadarına da peess diyorum. hiç kimseye tawsiye etmiyorum zaten yine üyeligi askıya alınmıs artık bu kacıncı bilmiyorum
  • 09-07-2009, 02:06:50
    bide üstüne gelmiş -iTrader vermiş ayrıca -rep vermiş bos mesaj göndermiş -rep i bide yani
  • 09-07-2009, 10:39:09
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Kusura bakmayın konu dışı belki ama i7 nedir ?