deluxetr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben 1 ay boyunca dayandım sorunlu vps verdiniz bişi demedim ama yeni vps tede sorun cıkıp bunu inkar edince dayanamadım. ayrıca bankotu göndercem demiştiniz bana 14 gün ek süre verdim demişitiniz bakot vermediniz bile engellediniz ayrıca bana bugün video convert yapıyormussun cpu %100 oldu dediniz halbuki server da convert programı bile yoktu
bunlar dan sonra hep ben bişşi deyince kıvırdınız ''tamam siz haklısınız vs..'' ben convert den rar dan vazgectim vps donuyor die halbuki ben bunu basında o amacla yapmıstım
yeni vps verdiniz son 6 gün kala download yaparken cpu %100 oluyor
bide diger müşterilerinizde sorun cıkmaması bu sizi haklı mı yapıyor
sırf vps bölümünde ben aldım sorunlarımı anlattıgımda son verdiginiz 3 günüde aldınız hatta bugünü sayarsak 4
1ay boyunca vps yüzünden mail attım okadar sorun cıktıki 1 ay sonra bir kere dedim cok kızdım cünkü 1 ay boyunca topu topu cok az gün kullanmısımdır ama hiç bir zaman argo kelime küfür sölemedim kendimi tuttum ''ne bicim vps bu yeter artık '' diye sözler söledim cünkü artık canıma tak etmişti 1 ay boyunca hep ilkönce sms atıyordum kontor kalmadı avea dan falan atınca bitti mail atmaya basladım oda mail ona gidecekte o ne zaman bakarsa ozaman acacak ne kadar süre kaybettigimi bilemessiniz
siz söleyin artık ben bişi demiyorum

incelendiğinde haklı görünüyorsunuz..ancaak her bol kepçe lokantası kaliteli değildir unutmayın