Bu işi herkez gibi ticari bir amaç için yapıyoruz. Herkesin farklı çalışma prensipleri var. Bu işi yaparken insanların ricaları ile yapmıyoruz, ihtiyaçları doğrultusunda yapıyoruz. X kişinin ihtiyacı vardır maddi beklenti olmadan ücretsiz hizmet içeriğinde karşılanır. Z kişinin ihtiyacı vardır maddi beklenti emek karşılığında olduğu için ücret ile hizmet sağlanır.
Bu şu demek olmuyor; ben tehdit, hakaret sonradanda rica ederim baktım olmuyor geri ödeme isterim alamazsamda şikayet ederim kafama göre takılırım diye bir şey söz konusu değildir. Yazımın başındada dediğim gibi her firmanın farklı çalışma prensipleri vardır.
Sonuçta hepimiz insanız hepimizin bir dayanış ve sabrediş gücü var bende insanım karşı tarafın o kadar tehditvari hakaret dolu konuşmasından sonra buraya kadar iyi niyet gösterip sabır ettiysem bu benim artımdır. Bir yerden sonrada belirli kurallar çerçevesinde hizmeti iptal etme hakkımı tek taraflı olarak kullandım. Bunu ilk kez yapmıyorum. Hizmet alan müşteri ilk önce edebli olacak
( EDEB YA-HU )