• 13-07-2016, 22:02:01
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.

99TL-79TL OLAN FİYATIMIZ İLK 10 KİŞİ İÇİN GEÇERLİDİR. 10 KİŞİLİK LİMİT DOLDUĞUNDA SİSTEM 149TL-99TL'DEN SATILACAKTIR.

Youtube Bot, Youtube API Bot, Youtube to Wordpress, Youtube to Blogger

ÖRNEK ADSENSE
    Ben bu şekilde kazanıyorum, kendi çapımda çalışmalar yapıyorum ama siz de kafanıza göre yapabilirsiniz. Belki de birçoğunuz benden çok daha iyi yaparsınız.

BİR SİTEMDEN ÖRNEK TEKİL HİT

R10DIŞI

Lütfen aklınıza takılan soruları sorunuz, belki de benim bilmediğim bir şeydir birlikte öğrenmiş oluruz. Aklınıza yatarsa birlikte kazanmak ve yardımcı olmak isterim.

Herkese başarılar dilerim...

Örnek site görmek isteyen arkadaşlar konu altından belirttiği taktirde taraflarına örnek siteler gönderilecektir. Site kopyalama, isim kopyalama çok olduğu için böyle bir seçenek ekliyorum ancak yönetim eğer sorun olduğunu söylerse örnek site de eklerim.
  • 13-07-2016, 22:12:04
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hayırlı satışlar hocam
  • 13-07-2016, 23:41:15
    ErmanCogdur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayırlı satışlar hocam
    Teşekkür ederim.
  • 15-07-2016, 13:34:09
    Satışımız günceldir arkadaşlar.
  • 16-07-2016, 19:04:49
    Hayırlı satışlar. Belirttiğiniz 2 demoyu da chrome ile açtım fakat videolar gözükmedi. Benim tarayıcıda mı bir sorun var acaba?
  • 16-07-2016, 23:49:34
    sadece blogger olan kısmı alabiliyor muyuz ? Aldıgımızda kaç adet blogspot uzantısına kullanabiliriz ?
  • 17-07-2016, 01:36:36
    HesapSatis.com.tr
    Bende merak ediyorum blogger için sadece alabilirsek sınır kaç olur ?
  • 17-07-2016, 16:19:21
    Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayırlı satışlar. Belirttiğiniz 2 demoyu da chrome ile açtım fakat videolar gözükmedi. Benim tarayıcıda mı bir sorun var acaba?
    Sizin tarayıcıda makinede sorun var.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sadece blogger olan kısmı alabiliyor muyuz ? Aldıgımızda kaç adet blogspot uzantısına kullanabiliriz ?
    OnurCemil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bende merak ediyorum blogger için sadece alabilirsek sınır kaç olur ?
    Eski sistemimizde direkt Blogger'a gönderiyorduk. Bu sorunlu bir sistem bu yüzden direkt blogger yerine önce WP ve sonra aracı ile Blogger şeklinde yapıyoruz.

Dilerseniz herhangi bir domain altında bir subdomain ile dilerseniz birden fazla yapabilirsiniz. Blogger için sınırlama yoktur dilediğiniz kadar subdomain açarsınız dilediğiniz kadar Blogger ile bağlarsınız.
  • 18-07-2016, 18:37:20
    satışımız günceldir arkadaşlar