• 23-02-2016, 15:05:45
    1 adet paket1 için anlaşıldı ödeme yapıldı.
  • 23-02-2016, 17:59:23
    Sonokey hocamla irtibat kurabilen var mı?
  • 24-02-2016, 23:07:15
    systemkruger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sonokey hocamla irtibat kurabilen var mı?
    skype açık hocam evt
  • 25-02-2016, 09:45:16
    Takip...
    Iyi çalışmalar
  • 25-02-2016, 13:03:11
    Üyeliği durduruldu
    amasyabilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Takip...
    Iyi çalışmalar
    Teşekkürler

sametsert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet paket1 için anlaşıldı ödeme yapıldı.
    Teşekkür ederim Samet hocam.
    hemato adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam bende haber sitesi açmak istiyorumda teldeyim tam okuyamadım script va tarafınıza mı ait

Sent from my iPhone using Tapatalk
    tabi ki tüm masraflar paket dahilin de hocam.

alimali1942 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Pm lütfen hocam, paket 1 için örnek site varsa birlikte ltf.
    yollandı

systemkruger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam pm den ulaşamıyorum size.
    ulaşıldı.

basoglanh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Mümkünse aynısından ve yapılacak işlemler ile süreleri hakkında detaylı bir pm alabilirmiyim.
    Merhaba, İlk mesajım da tüm ayrıntıları belirttim tam olarak ne sorduğunuzu belirtirseniz yardımcı olurum hocam.
    Ozsoy05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Haber sitesi paket 1 den 3 tane almak istiyorum yanliz toplu alimda pazarliginiz varmi size pm gonderiyorum donusunuzu bekliyorum
    Dönüş yapıldı, görüşüldü.

Menelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Paket 1'de Türkçe ve İngilizce pakette içerik girişini sürekli olarak sağlıyor musunuz? Ek ücreti vs. var mıdır? Sürekli değilse editör ekibinizin hizmetleri ve ücretleri hakkında bilgi verebilir misiniz?
    Merhaba,

Hayır yalnızca 3 ay boyunca News kayıt aldırana kadar sağlıyoruz.

Editör ekibim yalnızca bana çalışmaktadır dilerseniz siz iş sonu News editörü ile devam edebilirsiniz.
  • 25-02-2016, 15:14:17
    Altını çizerek söylüyorum 2 yıldır işlettiğim ve halen Adsense hesabı bile alamadığım haber sitem için bugün ödeme çıkılmıştır. Hocamın çalışmalarıyla Hayırlısı olur inş.
  • 26-02-2016, 04:49:42
    Üyeliği durduruldu
    İngilizce Veya Almanca Paket 1 Almak istiyorum Bununla ilgili dönüş sağlarmısınız lütfen
    İçerik Editörü vs Hepsi düzgün şekilde girilmesini istiyorum sizden teslim aldıktan sonra bunları özgün bir şekilde girmesini özenle çalışılmasını istiyorum temanın iyi bir tema olmasını istiyorum bunları ayrıntılı görüşmemiz için skype ekledim sizi fakat özeldende bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • 26-02-2016, 13:20:22
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    An itibariyle paket 2 olarak satın aldığım haber sitesi news kaydı almış bulunmaktadır.Ufuk kardeşime teşekkür ediyorum..
  • 26-02-2016, 16:26:41
    Üyeliği durduruldu
    Necati33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Altını çizerek söylüyorum 2 yıldır işlettiğim ve halen Adsense hesabı bile alamadığım haber sitem için bugün ödeme çıkılmıştır. Hocamın çalışmalarıyla Hayırlısı olur inş.
    Amin inşaALLAH

Bilgiofis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    An itibariyle paket 2 olarak satın aldığım haber sitesi news kaydı almış bulunmaktadır.Ufuk kardeşime teşekkür ediyorum..
    Hayırlı uğurlu olsun Uğur abi ALLAH utandırmasın inşaALLAH.

68. Kayıt başarıyla alınmıştır, Paket 2 işlerin de ALLAH'ın izniyle kayıtlara devam edeceğim

Frey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İngilizce Veya Almanca Paket 1 Almak istiyorum Bununla ilgili dönüş sağlarmısınız lütfen
    İçerik Editörü vs Hepsi düzgün şekilde girilmesini istiyorum sizden teslim aldıktan sonra bunları özgün bir şekilde girmesini özenle çalışılmasını istiyorum temanın iyi bir tema olmasını istiyorum bunları ayrıntılı görüşmemiz için skype ekledim sizi fakat özeldende bilgi verebilirseniz sevinirim.

Merhaba, Skype üzerinden konuyu belirtirseniz ilgilenebilirim hocam

Saygılar, Selamlar..