Anahtar Teslim "News Kayıtlı" Haber Sitenizi Yapıyorum
461
●99.005
- 24-02-2016, 23:07:15skype açık hocam evtsystemkruger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-02-2016, 13:03:11Üyeliği durdurulduTeşekkürleramasyabilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim Samet hocam.sametsert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tabi ki tüm masraflar paket dahilin de hocam.hemato adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yollandıalimali1942 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ulaşıldı.systemkruger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, İlk mesajım da tüm ayrıntıları belirttim tam olarak ne sorduğunuzu belirtirseniz yardımcı olurum hocam.basoglanh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dönüş yapıldı, görüşüldü.Ozsoy05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,Menelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır yalnızca 3 ay boyunca News kayıt aldırana kadar sağlıyoruz.
Editör ekibim yalnızca bana çalışmaktadır dilerseniz siz iş sonu News editörü ile devam edebilirsiniz. - 26-02-2016, 04:49:42Üyeliği durdurulduİngilizce Veya Almanca Paket 1 Almak istiyorum Bununla ilgili dönüş sağlarmısınız lütfen
İçerik Editörü vs Hepsi düzgün şekilde girilmesini istiyorum sizden teslim aldıktan sonra bunları özgün bir şekilde girmesini özenle çalışılmasını istiyorum temanın iyi bir tema olmasını istiyorum bunları ayrıntılı görüşmemiz için skype ekledim sizi fakat özeldende bilgi verebilirseniz sevinirim. - 26-02-2016, 16:26:41Üyeliği durdurulduAmin inşaALLAHNecati33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı uğurlu olsun Uğur abiBilgiofis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ALLAH utandırmasın inşaALLAH.
68. Kayıt başarıyla alınmıştır, Paket 2 işlerin de ALLAH'ın izniyle kayıtlara devam edeceğim

Frey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, Skype üzerinden konuyu belirtirseniz ilgilenebilirim hocam
Saygılar, Selamlar..
ALLAH utandırmasın inşaALLAH.