• 22-02-2016, 17:51:16
    10/05/2016 tarihi itibariyle iş yoğunluğu sebebiyle iş alımım sadece Copy Paste içerik üzerine devam etmektedir. İş alımımız uzun bir süre sadece copy paste içerikleriniz için olacaktır.

Merhaba, kendimi tanıtıyım 18'in başında kendi yolunda bir insanım. Akşam lisesi okuyup bir şirkette Muhasebe ve Finansman işi yapıyorum ayriyetten ek olarak hem kendi sitelerimle ilgilenip hemde editörlük,makale,firma tanıtım,yorum hizmetleri sağlıyorum.

Editörlük/Makale/Firma Tanıtım Ve Tanıtım Yazısı/Yorum Hizmetleri

Editörlük:Günlük isteğinize göre anlaşma sağlandığı sürece kesintisiz ve aksama olmadan özgün yazılar,site düzenlemeleri yaparım.

Makale:İstediğiniz sayıya göre belirlediğim süreye kadar doğru ve düzgün bilgilerle makale hazırlıyorum. Özgün makale yazıyorum diyip sırf yazmak için yanlış bilgiler aktarıp haksız kazanç sağlamam.

Firma Tanıtım Ve Tanıtım Yazısı: Dilerseniz tanıtım yazısı yazıp size veririm, dilersenizde tanıtım yazısı yazıp firma tanıtım sitelerine isteğe bağlı sayı belirtilip kendim ilgilenirim.

Yorum Hizmetleri:İnternet sitenizdeki konularıza istediğiniz sayı kadar yorum yapabilirim.

Not:Bilindiği üzere referans en önemli şeylerden biridir. Bende kendi emeğimle çabamla bir şeyler yapmaya çalıştığım için asla işimi geç teslim etmek gibi bir şeyin altına girmem hakkımdan fazlasını istemem ve haksız kazanç sağlamam.

Skypem:karucemirhan@gmail.com - Mail:emir@emirhankaruc.com.tr İstiyen ile telefon üzerindende görüşülür fiyatlandırmalar ile ilgili istediğiniz iş ve sayı kadar uygun fiyatlar karşılığında görüşebiliriz.

Üyeler Tarafından Yapılan Yorumlar;
    GriSEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Makale işi verdim, bir kısmını teslim etti. Hızlı ve başarılı.
    -----

fyani adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hızlı teslimat için teşekkürler. Tekrar görüşmek üzere.
    Yazılan makaleler : Link 1 - link 2
    ----

Eflaki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Verilen işi en iyi şekilde yapmaya çalışan bir kardeşim. Güvenle iş verebilirsiniz. Hakkıyla yapıyor.
    -----

Single adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Abartmıyorum gerçekten, böyle yorumları pek sık yapmam bu forumda.

Bu arkadaşın azmi ve çalışma hırsı konuşmalarına yansıyor, r10 üzerinden tanıştığım bir dostum daha oldu kısaca. On numara iş yapıyor, her şeye hallederiz yerine neyi yapıp neyi yapamadığını peşin peşin söylüyor.

Tanıştığım için çok memnun oldum.

Arkadaş ile gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.
    ------

metropolfrm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    4 tane tanıtım yazısı yazdırıldı. ilgili bir arkadaş
    ------

ondomain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kendisinden ne istenirse onu yapmaya çalışan bir arkadaş.Yapamayacağı şeyi asla söylemez.istediğiniz konuda rahatlıkla makale yazdırabilirsiniz.

ayrıca ;Uzun süreli bir çalışma için anlaşmaya varıldı.
    ------

web_radio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Editörlük hizmeti alıyoruz. Gayretli ve özenle çalışan bir arkadaşımız, umarım uzun süre çalışırız.
    ------

fuXoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Daha öncedende bir ticaretimiz olmuştu, gerçekten çok ilgili arkadaş 40 tane teknoloji sitem için makale siparişi verdim hızlı ve güzel bir şekilde teslimatımı yaptı.

----

ilksah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dürüst bir arkadaş. Spor Fitness makaleleri yazdırıldı bu konuda iyi bilgi sahibidir kendisi. Teşekkürler.
  • 27-02-2016, 15:34:50
  • 27-02-2016, 16:15:39
    GriSEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Teşekkür ederiz.
  • 28-02-2016, 13:36:54
    EmirhanKaruc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba, kendimi tanıtıyım 18'in başında kendi yolunda bir insanım. Akşam lisesi okuyup bir şirkette Muhasebe ve Finansman işi yapıyorum ayriyetten ek olarak hem kendi sitelerimle ilgilenip hemde editörlük,makale,firma tanıtım,yorum hizmetleri sağlıyorum.

Araştırmacı Blog - Editörlük/Makale/Firma Tanıtım Ve Tanıtım Yazısı/Yorum Hizmetleri

Editörlük:Günlük isteğinize göre anlaşma sağlandığı sürece kesintisiz ve aksama olmadan özgün yazılar,site düzenlemeleri yaparım.

Makale:İstediğiniz sayıya göre belirlediğim süreye kadar doğru ve düzgün bilgilerle makale hazırlıyorum. Özgün makale yazıyorum diyip sırf yazmak için yanlış bilgiler aktarıp haksız kazanç sağlamam.

Firma Tanıtım Ve Tanıtım Yazısı: Dilerseniz tanıtım yazısı yazıp size veririm, dilersenizde tanıtım yazısı yazıp firma tanıtım sitelerine isteğe bağlı sayı belirtilip kendim ilgilenirim.

Yorum Hizmetleri:İnternet sitenizdeki konularıza istediğiniz sayı kadar yorum yapabilirim.

Not:Bilindiği üzere referans en önemli şeylerden biridir. Bende kendi emeğimle çabamla bir şeyler yapmaya çalıştığım için asla işimi geç teslim etmek gibi bir şeyin altına girmem hakkımdan fazlasını istemem ve haksız kazanç sağlamam.

Skypem:karucemirhan - İstiyen ile telefon üzerindende görüşülür fiyatlandırmalar ile ilgili istediğiniz iş ve sayı kadar uygun fiyatlar karşılığında görüşebiliriz.

Tüm Üyeliklerim Ve Açtığım Konular:KONU 1,KONU 2,KONU 3,KONU 4

Skype ekledim hocam
  • 28-02-2016, 14:06:34
    Proteus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Skype ekledim hocam

Skype isteğinizi kabul ettim. Dönüş beklenmektedir.
  • 28-02-2016, 15:06:19
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
  • 28-02-2016, 15:41:23
    fyani adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Güzel yorumlarınız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
  • 28-02-2016, 15:51:37
    Verilen işi en iyi şekilde yapmaya çalışan bir kardeşim. Güvenle iş verebilirsiniz. Hakkıyla yapıyor.
  • 28-02-2016, 20:17:58
    Eflaki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Teşekkür ederim, umarım sürekli çalışabiliriz.