• 27-03-2010, 13:44:09
    Üyeliği durduruldu
    Scriptin tüm hakları webscripti.com'a aittir.Site günlük 500.000 gösterimi ve 3 milyon üyeyi 1 serverda kolayca kaldırabilmektedir. İlk başta sıradan php host script için yeterli olacaktır. Şubat 2010 ayında scriptin yeni özellikleri eklenmiştir. Tamamen para kazandırmaya odaklı bir arkadaşlık sitesidir.
    Kısaca Script Hakkında
    Sitenin domain ada göre her türlü arkadaşlık sitesini yapabilirsiniz. Scriptte havale, kontör ve kredi kartı olmak üzere 3 ödeme şekli bulunmaktadır. Bayanlar üye oldukları zaman gold üyelik otomatik verilir ve sadece erkeklerle iletşim kurabilirler. Erkeklerse standart üyelikle başlar ve bazı özellikleri ücretsiz kullanabilirler. Mesaj ve msn daveti gibi özellikleri gold üyelik almadan kullanamazlar. Daha önceden scriptin satışını sınırsız lisanslı(7.500 TL) arkadaşlarımız yapmıştır. Scripti alanlrın hepsi memnun kalmıştır. İndex hariç bütün sayfalar ay olup üst sağ ve alt taraflardaki grafikleri değiştirerek siteyi farklı gösterebilirsiniz.
    Sitenin testi uzun süre yapılmıştır ve hata olasılığı yoktur. Çok gelişmiş admin panel yönetimi mevcuttur.
    Kısaca Temel Özellikleri
    + Toplu Mesajlar maillerin %100 gelen kutusuna düşmesi(Özel Gmail smtp sistemi ve özel smtp seçeneği)
    + Üye Olan kişilerin arkadaş listesine sitenin reklam davetini otomtik yollar
    + Toplu Mesaj, Msn Daveti, Anket, Video, Müzik, Aynı Şehirde gösterme v.s.
    + Admin panelinden kolay sanal pos kurulumu

E-mail : admin
    Şifre : admin
    Fiyat : 299 TL (Son fiyattır. 6 Scriptimizden sadece biridir)
    Kullanım Klavuzu : http://www.webscripti.com/demo/arkadaslik.html

Ayrıca Satış Ortaklığı Bölümüde Vardır :
    Ortaklık Demo : http://www.webscripti.com/demo/arkadaslik/ortaklik/
    Ortaklık Admin : http://www.webscripti.com/demo/arkad...ortaklik/admin
    K.adi ve şifre : admin

WebScripti.com un diğer scriptleri için tıklayınız
    Not : Scriptin satışını daha önceden forumda kocaxx nickli arkadaş yapmıştır. Benim scriptimi komisyon alarak satmıştır. Script aslen benimdir ve inanmamış arkadaşlar p.m. yoluyla bilgi alabilirler lütfen konunun baştan baltalanmamasını rica ediyorum..
  • 27-03-2010, 18:03:41
    Üyeliği durduruldu
    Bu forumdan ilk arkadaşlık scriptini alana %50 indirim, ikinciye %30 indirim. Scripti www.webscripti.com a üye olup alabilir ve ticket açarak detaylı bilgi alabilirsiniz
  • 27-03-2010, 19:05:54
    msn adresinizi alabilir miyim?
  • 27-03-2010, 19:21:06
    Üyeliği durduruldu
    MSN kullanmıyorum malesef.pm atabilir ya da sitemizden ticket açabilirsiniz.
  • 27-03-2010, 19:23:50
    Scripti inceleyen arkadaşlara sölüyorum admin bilgilerini siz küfürler yazın diye verilmemiştir.(sanırım)
  • 27-03-2010, 19:24:31
    Üyeliği durduruldu
    Script'i Juzy net kullanıyordu. Tema sıda baska bi arkadaşa ait sen nasıl yasal haklarını üstüne aldın anlamadım ;

Ayrıca : Site title'de : E... sitesi
    Footer'da : hiç bi s... saklı değil yazıyor

marez yasak bilgin olsun.
  • 27-03-2010, 19:38:06
    Üyeliği durduruldu
    Hocam juzynet scripti alan sitelerden biridir. Konunun altindada belirttim script marez değil inanmayan pm isteyebilir demiştim. İlk etapta satılan 4 siteden biridir script. Satış durdurmuştuk onların isteklerini parayla ekledim. Sonradan kendileri neyi bıraktığından satışa çıkardım yazılım tamamen benimdir. Ayrıca o kufurleri script inceleyen kisiler admin panelinden yaZmaktadır. Hala inancınız yoksa pm isteyiniz tum hakları benimdir.
  • 27-03-2010, 19:47:12
    Üyeliği durduruldu
    Webscripti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam juzynet scripti alan sitelerden biridir. Konunun altindada belirttim script marez değil inanmayan pm isteyebilir demiştim. İlk etapta satılan 4 siteden biridir script. Satış durdurmuştuk onların isteklerini parayla ekledim. Sonradan kendileri neyi bıraktığından satışa çıkardım yazılım tamamen benimdir. Ayrıca o kufurleri script inceleyen kisiler admin panelinden yaZmaktadır. Hala inancınız yoksa pm isteyiniz tum hakları benimdir.
    Öle diosan öle olsun fakat aynı script 'i bir arkadaşım temayı yapan adamdan satın almış : ben onun yalancısıyım

Bknz : ruyam.net/index.php
  • 27-03-2010, 20:00:11
    Üyeliği durduruldu
    Evet lisansi bendedir. 112 lisans buluaktadir. Bu tasarimdan 39 tane satis vardir. Scripti eski versiyon kendisine iletin panelimden ticket acip yeni versiyonu indirsin