• 13-08-2014, 20:17:37
    Akıllı telefonlardaki sağlık uygulamaları ve teknolojileri hızla artıyor. Tüketicinin çok sevdiği bu atılımın arkasında yine veri pazarlaması olduğu ortaya çıktı.

Devamını Gör...
  • 13-08-2014, 20:38:38
    Apple'ı bilmem ama natro kadar satışını yapan görmedim. Aldığınız ürünlere kadar bilgi satışı yapılıyor. Adamlar yakında ilan verecekler el altından falan değil adamlar işi büyüttü.
  • 21-08-2014, 11:50:12
    JackkerL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Apple'ı bilmem ama natro kadar satışını yapan görmedim. Aldığınız ürünlere kadar bilgi satışı yapılıyor. Adamlar yakında ilan verecekler el altından falan değil adamlar işi büyüttü.
    Hocam pardonda nereden biliyorsunuz veya kanıtınız yoksa neden iftira atıyorsunuz ? Turkcell'in yaptığını kesin olarak biliyorum şahsen.
  • 21-08-2014, 15:30:09
    Buraksan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam pardonda nereden biliyorsunuz veya kanıtınız yoksa neden iftira atıyorsunuz ? Turkcell'in yaptığını kesin olarak biliyorum şahsen.
    Natrodan iki hesabım var, bir domaini transfer yapmak yerine hesabı vereceğim için 2. bir hesap açmıştım. O maille sadece facebook'a ve natro'ya üye oldum. facebook'un satması ne kadar muhtemel? Hadi diyelim sattı hep mi hosting şirketlerine sattı? Hadi diyelim hep hosting şirketlerine sattı, natro'da kayıtlı domainin hosting süresi bitmeye yakın bu mailin gelmesine ne diyelim? Adamlara vahiy gelmiş demek ki. Yoksa natro diğer hosting/domain firmalarına bilgi ve mail satmaz. Asla.

Asıl mail adresime daha önceden de geliyordu, birçok hosting sitesine kaydoldum olabilir diğer firmalar satabilir diyordum. Ama bu sadece natro için üye olarak kullandığım mailede aynı şekilde gönderildiği görünce böyle düşünmeye başladım. Birçoğumuzda ilk seferde benim gibi düşünüyordur, sonuçta nerede uygunsa oraya yöneldik, sonuçta bilgilerin doğru olması gerekiyor yani açalım bir tane saçma mail onunla kayıt olalım olmaz mecburen kullandığımız mailleri veriyoruz.
  • 29-08-2014, 16:39:05
    Hocam burada şöyle bir yanlışınız var. Siz domaininizi alırken veya bitme periyoduna girerken zaten belli siteler tarafından indexleniyor bu sitelere icann açıyor herhalde böyle bir şeyi. Ve onlarda bilginize ulaşıyor yani bir çok domain listelenince ilgili olduklarının who is 'den bilgilerini çekip mail atabiliyorlar burda natro'yu boşuna suçlamışsınız bu başka firmada da başınıza gelebilirdi çok normal çünkü artık spamle dolu maillerimiz ve emaillerimizin bulunması artık hiç zor değil. Çok basit. yarın bir gün bir bakarsınız bir anda mailleriniz spamcı sitelerde gezer bunlar mailleri hep bu sayede bulmakta.