• 04-07-2014, 22:13:44
    Üyeliği durduruldu
    Samsung‘un yayınladığı bu reklam Apple‘ı çok kızdıracak gibi görünüyor. Apple‘ın şarj problemi öne alınarak hazırlanan bu reklam filmin’de Samsung’un güç tasarruf modu ile daha fazla pil ömrü ile kullanıcılarına hitap edip, Apple kullanıcılarına şarj etmeye mahkumsunuz anlayışı ile yayınlamış gibi görünüyor

Apple buna karşılık olarak ne vereceği merak konusu. Bizce Apple, Samsung‘a patlayan telefonlar ile ilgili reklam yapabilir. Her ne kadar Apple‘a diss atsa bile Samsung gibi patlamıyor. Patlayacağına şarj etmeye mahkum olalım daha iyi.

Bizce Samsung diss atacağına adam gibi 6,7 ay’da bir telefon çıkartsa daha iyi olacak. Bu büyük dalga geçişinden sonra Apple‘ın vereceği karşılık herkesi şok edebilir, Apple bu sağı solu belli olmaz.

http://www.youtube.com/watch?v=Y_rnHosRv5Y

Kaynak: http://teknolopi.com/samsung-yine-ap...e-dalga-gecti/
  • 04-07-2014, 22:21:42
    hahahaha fazlasıyla iyi buarada note 3 kullanıcısıyım.
  • 04-07-2014, 22:30:17
    Şarjı ile dalga geçerler ama Apple bir özellik çıkardığında hemen onlarda çıkarıverir..
  • 04-07-2014, 22:44:21
    Üyeliği durduruldu
    Evet, Samsung ilk baş kendi kusurlarını kapatsın. Günceldir.
  • 04-07-2014, 22:48:15
    Yazık, önce sorunsuz bir arayüze sahip olsunlar.
    İphone ile prize bağlı yaşarım yinede samsung kullanmam
  • 04-07-2014, 22:48:46
    Üyeliği durduruldu
    Hahahhaa hiç güleceğim yoktu.
    Çok çok ince gönderme yapmışlar ki sonuna kadar haklılar.
    7 ay IPhone kullanıcısı olarak naletler yağdırdım.Sonunda Samsung S5 Aldım.
    S5 tamamıyla mükemmel bir telefon.Ultra tasarruf modu harkulade!
    Ayrıca batarya'da değişebiliyorsunuz.Apple gibi garip garip huylarıda yoktur.
    Sadece Android biraz daha kendini geliştirse yetecek.
    Ayrıca bundan sonra ömrü hayatımda da asla Apple ürünlerine para yedirmem.
    Mac bilgisayar alıyoruz herşeye 99$ Telefon alıyoruz keza aynı.
  • 04-07-2014, 22:54:03
    S5 in tasarruf moduna hayranım note 3 kullanıcısıyım benim telefonun şarjı fazla gider diye bilirdim S5 ile karşılaştırınca şaştım kaldım gerçektende S5 in batarya performansı mükemmel ama note 3 de yabana atılacak bi telefon değil aşırı ince bir reklam helal valla
  • 04-07-2014, 22:55:22
    Apple ürünü hiç almadım iyi duyumlar almadığımdan Samsung'dan şaşmadım ve sorun yaşamadım sarj problemi hariç oda S5'de giderilmiş dediler deneyeceğim videoya'da çok güldüm süper cevapı büyük merakla bekliyorum
  • 04-07-2014, 23:04:57
    telefon değil priz kenarında imarlı arsa alıyorlar . Her yer onların