• 14-06-2014, 03:25:06
    Üyeliği durduruldu
    Sizler için zamanında milyon kere satılmış oyunları araştırdık,ortaya çıkan rapora göre bir çok oyun; video oyun şeklinde. Aslında hepimizin bildiği ve geçmişimiz de saatlerce oynadığımız,başından kalkamadığımız oyunlar. İsterseniz gelin bir bakalım;

1 – GTA Saandreas; Oyun içerisinde CJ adlı bir karaktere sahip oluyorsunuz size verilen görevler ile oyun içerisindeki kilitli bölgeleri açmaya çalışırken aynı zaman da içerisinde bir takım simülasyonda mevcut.. Oyunun satışı ise; 27.5 Milyon.

2 - New Super Mario Bros Wii; Bilgisayarın yavaş yavaş ülkemiz de yayılmasıyla fazla popülerliği kalmayan oyun. Nintendo‘nun yapmış olduğu bu Wii oyunu oldukça zevkli ve güzel bir yapıya sahip.. Oyunun satışı ise; 27 Milyon.

3 – Wii Play; 2006 yılında çıkışı gerçekleşen Wii Play aileniz ve arkadaşlarınızla hoş vakit geçirmenizi sağlayan oyun yapısına sahip. Oyunun satışı ise; 28 Milyon.

4 – Super Mario Bros; 1985 yılında Nes cihazı ile karşımıza çıkan Super Mario Bros şu ana kadar 40 Milyon kez satılmış durumda..

5 – Minecraft; 2009 yılında çıkmış olan bu oyunun bu kadar satışı nasıl olur da anlam veremiyorum,oyun yapısı oldukça basit ve 2D görüntüye sahip,önünüz de bir bot ve bu bot sayesinde arkadaşlarınızla inşaatlar yaparak gelişiyorsunuz. Oyunun satışı ise; 49.5 Milyon.

6 – Tetris; Rus bilgisayar mühendisi Aleksey Pajitnov tarafından tasarlanıp,geliştirilen Tetris,sıralama en yaşlı oyunların başını çekmekte.1984 yıllarında başından kalkamadığımız,deliler gibi oynadığımız Tetris’in satışı ise; 143 Milyon.
    Kaynak; http://www.teknojan.com/zamaninda-mi...tilan-oyunlar/
  • 22-06-2014, 20:13:59
    aralarında oynamadığım tek oyun minecraft android sürümü bile ücretli şuanda nasıl bukar satmış merak ettim oyunda bişeye benzese bari
  • 23-06-2014, 01:05:51
    MineCraft mükemmel ya
  • 23-06-2014, 01:07:39
    Üyeliği durduruldu
    Minecraft bu başarıyı hakediyor.
  • 23-06-2014, 01:11:36
    minecraft serveri kurunda oynayalım canımız çekti
  • 23-06-2014, 01:18:01
    Minecraft nasıl bi oyun ya, bi ben oynamadım şu oyunu
  • 23-06-2014, 01:33:46
    meowth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    aralarında oynamadığım tek oyun minecraft android sürümü bile ücretli şuanda nasıl bukar satmış merak ettim oyunda bişeye benzese bari
    Oynamadan mantığını oynanışını çözmeden yorum yapmayın lütfen. Sizin gibiler yüzünden "minecraft güzel oyun" diyemiyorum. Bir sizin gibi oynamadan beğenmeyenler birde çocuk oyunu ilan edenler bizi bitirdi
  • 23-06-2014, 01:36:32
    Üyeliği durduruldu
    JackkerL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Oynamadan mantığını oynanışını çözmeden yorum yapmayın lütfen. Sizin gibiler yüzünden "minecraft güzel oyun" diyemiyorum. Bir sizin gibi oynamadan beğenmeyenler birde çocuk oyunu ilan edenler bizi bitirdi
    Minecraft çocuk oyunundan öte. Zeka gerektiriyor.
  • 23-06-2014, 01:40:03
    NetBlogi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Minecraft çocuk oyunundan öte. Zeka gerektiriyor.
    Heh aynen hocam, ben hala tam olarak herşeyin yapıldığına inanmıyorum yani adam malzemeleri vermiş birçok icadı yapabilirsin orada otomatik kapı falan yapıldı daha birçok şey yapılır o oyunda, dediğin gibi zeka gerektiriyor o oyun..