Hergün gelişen ve büyüyen telefon ve işletim sistemleri bizlere günlük hayatta birçok yarar sağlamakta.. Tek bir dokunuş ile arkadaşlarımızı/ailemizi arama,mesajlaşma. Küçük dokunuşlar ile bizlere keyifli dakikalar geçirme gibi birçok zevk-i sefamızı yerine getiriyor. Ee güzel diyorsun da Teknojan,bunları her akıllı telefon yapabiliyor bana bunları en iyi şekilde yapabilecek olan telefonları ve özellikleri listele! dersen,elimden geleni yapmaya çalışırım..
Alacağınız her telefon aslında zevk-i sefanız için yapacaklarınızı yerine getirir. Önemli olan; bunları daha iyi,daha seri,üstün performansla yapabilmektir. Örneğin Samsung; gün geçmiyor ki neredeyse hergün yeni bir amiral telefon çıkartıyor. Ki ben Samsungu sizlere öneririm,tasarım yönünden olsun,performans yönünden olsun Samsung değişilmez bir telefon üreticisidir. Eğer bir samsung temalı telefon alacak iseniz; Galaxy s3 mini ve daha üstü bir telefon sizin her ihtiyacınıza mükemmel bir şekilde yardımcı olucaktır.
Ee Teknojan, piyasadaki diğer üreticilerin telefonları ne? dersen;
Şuanlık Samsungdan sonra önde gelen telefon üreticisi ios platformunda Appledir. Bence satışları adının ve telefonun kişiye verdiği ego ve tatmin etme açısından satışlarda hep öne çıkmaktadır.Kimin eline baksanız İphone,ipad. Ki bu arkadaşlar bu telefonları taksitle alıyor? Ee sen bu telefonu taksitle alıyorsun da zaten Apple platformu paralı bir yer. Taksitle aldığın bu telefonda daha sonrasında ne yapıcaksın arkadaş? En iyisi samsung ve android,vazgeçilmez 2 li

Kaynak: http://www.teknojan.com/hangi-telefo...n-almalisiniz/