Konu baltalama, tartışma yasaktır.
Whatsapp ile işlem yapmıyorum, tüm işlemleri buradan yapıyorum. Site ile ilgili size whatsapptan ulaşan olursa ben değilim, sorumluluk kabul etmem, bilginize.
Site adresi: TIKLA
Başlangıç Fiyatı: 1000 TL.
Açık Arttırma Bitiş Süresi: Son teklif + 48 saat
Minimum Artış: 50 TL.
Hemen Al: 5000 TL.
Ödeme Yöntemi: Sadece banka havale veya EFT
Sitenin aylık getirisi: Yok gibi düşünebilirsiniz
Sitenin açılış tarihi: Şubat 2022
DA / PA Değerleri: DA: 5 PA:12
Kategori / sitenin içeriği: Bilgi sitesi. Yukarıda linkten inceleyebilirsiniz.
Günlük hit sayısı: Haftada birkaç tane makale sayısı az şu anda.
Ziyaretçi kaynağı: Google
Domainin yaşı: 4 Yıllık. 9 Şubat 2022 Kayıtlı - 9 Şubat 2026'ya kadar süresi var. Spaceship.com'da kayıtlı. Firma içi transferi ücretsiz yaparım, farklı firmaya transfer ücreti alıcıya aittir.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içeriğiyle birlikte websitesi olarak satılıktır. ADSENSE HESABI DAHİL DEĞİLDİR SADECE SİTE SATILIKTIR.
Hosting dahil mi?: Hayır ama satıştan sonra bir hafta idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı?: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Site wordpress tabanlı, MH Magazine Theme lisanslı teması var üzerinde.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Yok
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
ADSENSE HESABI DAHİL DEĞİLDİR,LÜTFEN BU KONUDA ISRARLA SORU SORMAYINIZ. TEK ADSENSE HESABIM VAR VE SATILIK DEĞİL.
İHALE DOMAN MALİYETİNİN BİLE ALTINDA BAŞLATILMIŞTIR, HEMEN AL FİYATI BİLE SADECE DOMAİN PİYASA DEĞERİNİN ALTINDADIR.
Site, çok akılda kalıcı ve marka potansiyeli yüksek bir domaine sahip, sadece domain değeri bile şu an istediğim fiyatı epey geçer. Sitenin domainini kontrol etmek için kendi isminden de giriyorlar.
* Son 9 makale, alanın kolay onay almasını sağlamak için yakınlarda yazılarak makale ve indeks sayısı artırıldı.
Genelde 4-6 saat içinde makaleler indeks alıyor.
Domain aynı zamanda subdomainle de şık duruyor:
london.infopio.com
finance.infopio.com
fashion.infopio.com
books.infopio.com
forum.infopio.com
travel.infopio.com
istanbul.infopio.com
vb. binlerce subdomain açabilirsiniz.
Sitede şu anda sadece 27 makale var var, normalde ilgilenemediğim bir siteydi açıldığından beri az sayıda makale ile duruyor 2 yıldan fazladır ama hemen adsense almıştı. Herhangi bir seo çalışması yapılmadı.
Bu siteye yoğunluktan neredeyse hiç zaman ayıramadım kenarda atıl duruyor. İngilizce bilgi sitesi planlayanlar için marka domainli içinde kaliteli içerikler olan bir sitedir. Alana şimdiden hayırlı olsun.

