• 31-12-2020, 05:36:44
    #1
    Kafamda oluşturduğum bir proje mevcut
    After effects ile projeyi düzenleyip render'a koyuyorum fakat yaklaşık bekleme süresi 36dk gösteriyor 960mb bir video boyutu için fakat 5 saat bekledim denemek için %10 a bile ulaşmadı bu sorunun kaynağı nedir ilgili arkadaşlar ulaşırsa sevinirim.
  • 31-12-2020, 05:54:49
    #2
    Merhaba iletişime geçerseniz yardımcı olayım bağlantı sağlayarak
  • 31-12-2020, 12:43:08
    #3
    After Effects render varsayılanı AVI formatındadır, bu da render sonucu oluşan dosyanın hem büyük kapasitede hem de büyük kalitede olmasını sağlar, buna bağlı olarak render süresi uzun olur.

    İki yöntem deneyebilirsiniz:

    1) Bilgisayara Quicktime yükleyip render ayarlarından Quicktime ı seçip, ordan da H 264 formatıyla%50-80 kalite arasına düşürürsen render süren ciddi manada kısalır.
    2) After Effects kuruluysa Adobe Media Encoder da kuruludur galiba. Render ı Media Encoder a atıp, çıktı dosyasının ayarlarını yapıp çok daha kısa sürede render tamamlarsın.