• 11-03-2014, 13:52:19
    Evet Arkadaşlar içerisinde tam 1,830 tl kalan bakiyemle paypal hesabımı sınırlandırdı , kaç defa mail atıp iletişime geçmeme ragmen çözüm yolu bulamadım içeride kalan paranın gittiğini düşündüm çünkü hesap sınırlandırıldıgı zaman en az 6 ay sonra paranı veriyorlar , az bir zaman değil 6 ay. Ne yapıyım ne ediyim diye düşünürken son bir umutla son defa daha mail attım paypal yetkililerine konuyu avukatlarımızla yargı yoluyla hal etmeden evel lütfen tekrar gözden geçirilip incelenmesini istiyorum dedim . Maili gönderdikten sadece 2 saat sonra bana gelen mailde hesabımın açıldıgını gördüm tamda umudumu kesmişken. Size önerim göndereceginiz mailde ciddi konuşun konuyu yargıya taşıyacagınızı ve avukata vs vereceginizi söyleyin emin olunki işe yarıyor..

Darısı diğer sınırlandırılan arkadaşların başına
  • 11-03-2014, 13:58:26
    Benimki de sınırlandırıldı 6 ay sonra parayı çektim.
    Şuan açtırılabiliyorsa; nereye nasıl bir yazı yazmam gerektiğini özel mesajla gönderebilir misiniz?
  • 11-03-2014, 14:04:36
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Evet Arkadaşlar içerisinde tam 1,830 tl kalan bakiyemle paypal hesabımı sınırlandırdı , kaç defa mail atıp iletişime geçmeme ragmen çözüm yolu bulamadım içeride kalan paranın gittiğini düşündüm çünkü hesap sınırlandırıldıgı zaman en az 6 ay sonra paranı veriyorlar , az bir zaman değil 6 ay. Ne yapıyım ne ediyim diye düşünürken son bir umutla son defa daha mail attım paypal yetkililerine konuyu avukatlarımızla yargı yoluyla hal etmeden evel lütfen tekrar gözden geçirilip incelenmesini istiyorum dedim . Maili gönderdikten sadece 2 saat sonra bana gelen mailde hesabımın açıldıgını gördüm tamda umudumu kesmişken. Size önerim göndereceginiz mailde ciddi konuşun konuyu yargıya taşıyacagınızı ve avukata vs vereceginizi söyleyin emin olunki işe yarıyor..

Darısı diğer sınırlandırılan arkadaşların başına
    Bu işlem için çok ugraştım ben hergün paypalı aradım ama hiç birşey yapamadılar, ya kredi kartına tanımlanır yada 45 Gün sonra para çekilir anlaşma böyle,
  • 11-03-2014, 14:48:53
    Üyeliği durduruldu
    Hayırlı olsun hocam sıkıntı bi durum gercekten
  • 11-03-2014, 14:54:52
    benim hesabıda düzeltirmisin benim ki halen düzelmedi ? kardeş?? ekside
  • 11-03-2014, 15:12:52
    Parayı rehin tutarak çalıştırıyorlar bu uyanıklar.
    Bir sahtekarlık varsa neden 6 ay sonra parayı veriyorsun hiç verme.
  • 11-03-2014, 16:52:55
    GreeNEyeS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bugun sordum onu herhangi bir hak talebine karsi 180 gun blokeliyoruz parayi dediler

Telefondan gonderilmistir. Yazim hatalari olabilir.
  • 12-03-2014, 07:42:55
    Sana gönderilen mailleri cevapla

Ipod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benimki de sınırlandırıldı 6 ay sonra parayı çektim.
    Şuan açtırılabiliyorsa; nereye nasıl bir yazı yazmam gerektiğini özel mesajla gönderebilir misiniz?
    Evet çok ugrasıtırcı + beklemek daha kötü
    Sfenks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu işlem için çok ugraştım ben hergün paypalı aradım ama hiç birşey yapamadılar, ya kredi kartına tanımlanır yada 45 Gün sonra para çekilir anlaşma böyle,
    Sagolun hocam
    nihatb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayırlı olsun hocam sıkıntı bi durum gercekten
    Pm gönderildi.
    nestroyers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    benim hesabıda düzeltirmisin benim ki halen düzelmedi ? kardeş?? ekside
    GreeNEyeS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
  • 27-01-2016, 20:12:50
    Ekpyrosis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bugun sordum onu herhangi bir hak talebine karsi 180 gun blokeliyoruz parayi dediler

Telefondan gonderilmistir. Yazim hatalari olabilir.
    Bloke adı altında çalıstırıyorlar parayı. Paramızla para kazanıyorlar