• 25-12-2023, 13:57:45
    #1
    Kurumsal PLUS


    İADE.COM İLE TÜM BINANCE ÜYE OLMA VE KYC HESAP DOĞRULAMA İŞLEMLERİNİZDEN 100 TL PARA İADESİ KAZANIYORSUNUZ.
    ÖDEMENİZ KYC DOĞRULAMASINDAN 1-2 SAAT SONRA YAPILIR.


    Binance sitesindeki üyeliğinizi ve KYC hesap doğrulama işleminizi, iade.com'a üye girişi yaptıktan sonra marka bağlantısına tıklayıp hedef siteye ulaşmanızın ardından tamamlamalısınız. İşlemlerinizi bilgisayarınızdan Chrome, Edge veya Firefox tarayıcı kullanrak yapınız. Çerezleriniz aktif olmalı, tarayıcınızda veya cihazınızda herhangi bir reklam/çerez engelleyici eklenti veya program aktif olmamalıdır. Yönergelere uygun olan işlemlerin tamamı sisteme otomatik olarak yansır. Binance markası otomatik yansımayan işlem bildirimi kabul etmemektedir, dolayısıyla iade.com, sisteme yansımayan Binance işlemleri için markadan komisyon alamaz ve para iadesi yapmaz. Ödemeyi doğrulama işleminden 1-2 saat sonra talep edebilirsiniz. Bu kampanyadan yararlanarak tüm şartları kabul etmiş sayılırsınız.


    iade.com'a gidin >>
  • 25-12-2023, 14:05:21
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Ödeme kanıtı var mı
  • 25-12-2023, 14:13:21
    #3
    Sadece iade yönlendirmesi ile kayıt olması yetiyor mu
  • 25-12-2023, 14:29:10
    #4
    Kurumsal PLUS
    Alperbay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sadece iade yönlendirmesi ile kayıt olması yetiyor mu
    Selamlar,
    iade.com yönlendirmesi ile kayıt olunup KYC hesap doğrulması yapılmalı.

    Ek: @Ogi8101; iade.com 2020'den beri aktif. R10 künyemizdeki WhatsApp numarasına yazarsanız Binance işleminiz için 100 TL ön ödeme yapabiliriz size özel.

    Ek2: Misafir; Bu komisyon için herhangi bir alışveriş yapmanız gerekmiyor. iade.com'a üye olup ardından sitemizden Binance'ı ziyaret edip üye olup KYC doğrulaması yaptığınız takdirde 10 gün sonra iade.com'da tanımlı banka hesabınıza 200 TL ödemeniz gönderilecektir.
  • 25-12-2023, 14:34:07
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Telefondan yapıyorum siteye git dediğim zaman mobil uygulamaya yönlendiriyor siteye yollamıyor
  • 25-12-2023, 15:08:27
    #6
    Kurumsal PLUS
    Ogi8101 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Telefondan yapıyorum siteye git dediğim zaman mobil uygulamaya yönlendiriyor siteye yollamıyor
    Bilgisayarınızdan Chrome, Edge veya Firefox tarayıcı kullanrak yapınız.
  • 25-12-2023, 19:19:03
    #7
    Üyeliği durduruldu
    Dediği gibi işlemleri yaptım önden 100 tl attı geri kalanını 10 gün sonra çekebilirsiniz dendi güvenilir