• 02-09-2020, 22:04:28
    #1
    Güvenilirliği kesinlikle teyit edildi. Parasını almayan yok Son zamanların en güzel nakit para dağıtan borsasıdır. Aylık 20 bin dolar hediye havuzunu yaklaşık 8-9 aydır sorunsuz şekilde dağıtmaktadır.
    Ödeme kanıtlarım aşağıdaki resimlerde mevcuttur.
    DETAYLAR BUNLAR
    👉 Öncelikle ref linkiyle üye olmalısınız. Referans kasmak için söylüyor diye düşünmeyin lütfen. Ref linksiz üye olanlara 10 $ vermedi.
    👉 Linkten üye olun ve kimlik onayını tamamlayın. (18 yaşından büyük olmanız gerek)

    https://coinlist.co/clt?referral_code=GTKQQD

    Kimlik onayı yaparken yüz taraması yapıyoruz. Tarayıcı üzerinden kamera açılıyor. Kimlik ön arka fotosunu çekip yüz taramayı yapıyoruz. Eğer ki kamera açıldığında görüntü net değilse geri dönüp tekrar açın kamerayı. Kimlikteki yüz ile sizin yüzünüzü eşleştirdiyse max 3-5 dk içinde onay verecektir zaten.

    👉 10$ trade hediyesini almak için Binance den min 105 dolarlık ALGO coin alıp yollayın. Gönderim masrafı 2z3 cent falan.
    Burası çok önemli. Tek seferde min 105 dolarlık al sat yapmak gerekiyor.
    BORSALAR BUNU HEP İSTİYOR BU ARALAR. HACMİNİ ARTIRMAK İÇİN YAPIYOR ASIL AMACI BU. KARŞILIĞINDA DA ÖDÜL VERİYOR.

    NOT: HESABINIZA İLK DEFA PARA YOLLADIĞINIZ İÇİN COINLIST 3-4 SAAT ONAY İÇİN BEKLETEBİLİR.
    Algo hesabınıza geçtiği zaman bu sayfaya gelip Algo yu resimde gördüğünüz gibi USDC ye çevirin.


    Usdc ye çevirdikten sorna tekrar ALGO alın. İstedikleri trade şartını yerine getirmiş oldunuz. İşlemi yaptıktan sonra paranızı geri çekebilirsiniz artık.
    Trade işlemini tamamlayıp paramızı da çektikten sonra 4 iş günü içinde hesabımıza 10 $ lık BTC gelecektir.
    Aynı şekilde onları da ALGO ya çevirip binance hesabınıza çekebilirsiniz.
    BUNLARDA ALDIĞIM ÖDEMELER


    KİMLİK ONAYI YAPTIKTAN SONRA 3-5 DK İÇİNDE ONAYLAMAZSA, GÖRÜNTÜ KALİTESİNİ BEĞENMEDİĞİ İÇİN ONAYLAMASI ÇOK UZUN SÜREBİLİYOR.
    10 DK BEKLEYİN, BAKTINIZ ONAYLANMADI HESAP BÖLÜMÜNDEN ŞU SAYFAYA GELİP SAĞ TARAFTAN "Delete Entity" YAZAN YERE BASIP DAHA ÖNCE YOLLADIĞINIZ KİMLİK BİLGİLERİNİ SİLİP TEKRAR YOLLAYIN.



    Yardıma ihtiyacınız olursa yorum yapın yada pm den ulaşın her türlü yardımcı olurum.
  • 11-09-2020, 19:53:59
    #2
    Arkadaşlar 100 dolar trade için ben yardımcı olabilirim.
    Profilimde whatssapp linkinden iletişime geçebilirsiniz.
    Güven konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorum yanlız peşin peşin söylim. Hesabınıza girip 100 dolar yollicam, 5 dk içinde onu al sat yapıp geri çekcem. 1 hafta içinde ödülünüzü almış olursunuz
  • 12-09-2020, 16:41:26
    #3
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hocam refinizle üye oldum kimlik onayladım oxt gorevini yaptim kalan işlemler için whatsappdan geri dönüşünüzü bekliyorum
  • 13-09-2020, 15:07:02
    #4
    100 doları olmayan arkadaşlara yardımcı oluyorum.
    Kyc yaptıktan sonra iletişime geçebilirsiniz.
    15 dk içinde trade olayını hallediyorum
  • 13-09-2020, 16:10:02
    #5
    Trade için yardımcı oldu. 10 dakikada tamamlandı. 👍
  • 14-09-2020, 17:27:46
    #6
    Kısa bir süre içinde trade için yardımcı oldu.
    Teşekkürler .
  • 14-09-2020, 21:45:48
    #7
    Trade için yardımcı oldu.
  • 02-10-2020, 17:32:44
    #8
    Ödül havuzu bu ay tekrar yenilendi. Kimlik onayı yapıp oxt quizini yaptıktan sonra trade olayını da yaparsanız, incelendikten sonra 1 hafta içinde toplamda 15 dolar hediyenizi alırsınız.

    100 dolar trade işlemi için burdan iletişime geçenlere yardımcı olmuştum. Fakat R10 üyesi birisi tarafından iyi niyetimin suistimal edilmesinden sonra artık kimseye yardımcı olamayacağımı belirtmek istiyorum.
  • 02-10-2020, 19:59:41
    #9
    truveR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ödül havuzu bu ay tekrar yenilendi. Kimlik onayı yapıp oxt quizini yaptıktan sonra trade olayını da yaparsanız, incelendikten sonra 1 hafta içinde toplamda 15 dolar hediyenizi alırsınız.

    100 dolar trade işlemi için burdan iletişime geçenlere yardımcı olmuştum. Fakat R10 üyesi birisi tarafından iyi niyetimin suistimal edilmesinden sonra artık kimseye yardımcı olamayacağımı belirtmek istiyorum.
    Ayıp ya .. yazını okudum millete yardımcı olmuşsun o kadar terbiyesizlik resmen . Sen niyetinin karşılığını alırsın mutlaka kardeşim boşver sıkma canını..