• 20-02-2025, 14:05:19
    #1
    Merhaba arkadaşlar,

    İstanbul'da güvenlik kamerası ile ilgili hizmet veren bir şirket için reklam çıkıyorum. Kurulum servis satış.
    Meta üzerinden facebook ve instagramda reklam çıkışı yapıyorum. Hedef olarak istanbul eyalet olarak seçili. Ek olarak instagram hesabım facebook sayfam, web site ziyaretçilerim ve % 5 şeklinde benzer kitle seçili. Bu işaretleme ile beraber olması gereken İstanbul içindeki instagram, facebook web site ziyaretçilerime benzer kişilere göstermesi gerekmez mi?

    15 Mesaj alıyorsam yarısından çoğu şehir dışından gelmekte ve ben bunu istemiyorum. Yaptığım bir hata yada atladığım bir nokta mı mevcut?
  • 20-02-2025, 14:19:19
    #2
    İğne olarak işaretleyin hocam
  • 20-02-2025, 15:43:27
    #3
    Takip. Bu bende de oluyor lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
    İğne olarak işaretlemiştim. Böyle bi sorun yoktu sonradan olmaya başladı. Misal bir ilin içlerini seçiyorum. 40 km bazında ama karadeniz taraflarından kişi geliyor türkiye geneli gibi
  • 20-02-2025, 16:06:51
    #4
    Ben her iki yönetimide denedim,

    İğne olarak belilri km çevresinide işratledim. Direkt de seçtim. Birisi hesabınla ilişkili benzer kişilere gösterdiğin için dedi ama onunla da alakalı olacağını düşünmüyorum.