• 10-11-2021, 23:33:59
    #1
    KDR
    Kurumsal PLUS
    merhabalar, yeni index hizmetimden bahsetmek isterim.

    Google'da index almasını istediğiniz her şeyi indexliyoruz. %100 Garantili olarak hizmet vermekteyiz. Hizmetimizi diğer basit indexer servisleri ile karıştırmayınız. Anlık index sağlıyoruz. Index almadan sizden hiçbir şekilde para talep etmiyoruz.

    Önce iş, sonra ödeme. Indexi görmeden para ödemenize gerek yok.

    NOT : sitenin kaynağında noindex varsa hiçbir şekilde index almaz zaten buna dikkat etmenizi rica edeceğim.

    Sizlerin merakını ve sorularınızı cevapsız bırakmamak adına yazan ilk 10 kişiye "ÜCRETSİZ" olarak 10 URL index ücretsiz olarak Yapacağım. Tek yapmanız gereken konuya yorum olarak bunu belirtmeniz.

    Servisimiz yoğunlukla blogspot siteler, wordpress.com , wix vb. paravan açılan her servis için tercih edilmektedir. Kendi site içeriklerinizi de anlık olarak index aldırabilirsiniz fark etmez.

    Yukarıda da belirttiğim gibi, bize url atın 3 gün 5 gün 10 gün bekleyin, drip feed vb. durumlar söz konusu değil. Anlık olarak işleme alıp anlık olarak index aldırıyoruz.

    Fiyatlandırma:

    0-500 URL - 150 TL
    1k URL - 240 TL
    5k URL - 800 TL
    10k URL - 1200 TL
    50k URL - 1800 TL

    Daha fazla url ihtiyacı için özelden iletişime geçebilirsiniz.

    PM üzerinden onay almadan iş yapılmaz.


    NOT: r10 yaşı ticaret puanı vb. durumlara göre önce iş sonra ödeme kuralı esneklik gösterebilir. En kötü ihtimal ile belirli bir url indexlenir, ardından ödeme alınarak devam edilir. Servisimiz anlık işlemdir, ancak yoğunluk olması durumunda max 24 saat içerisinde sonuçlanır. (yoğunluktan kastım 100k url almanız durumunda bunu kimse size 10 dk da indexletemez.)
  • 10-11-2021, 23:36:43
    #2
    deneme şansımız varmı ben merak ettim hocam
  • 10-11-2021, 23:37:26
    #3
    KDR
    Kurumsal PLUS
    hakanergun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    deneme şansımız varmı ben merak ettim hocam
    tabii ki, google'da index almamış olan 10 URL'nizi bana PM üzerinden gönderin. 1. Referans olarak kabul edeyim sizi.
  • 10-11-2021, 23:44:55
    #4
    bende tek link pm attım hocam kontrol edebilir misiniz?
  • 10-11-2021, 23:46:10
    #5
    KDR
    Kurumsal PLUS
    dncrsmt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bende tek link pm attım hocam kontrol edebilir misiniz?
    tabi, 1. referans olarak sizi alıyorum. Diğer arkadaş dönüş sağlamadı. Hemen ilgileniyorum.






    @dncrsmt;

    İletmiş olduğun URL anlık olarak indexlenmiştir. Referans olduğun için teşekkür ederim.




    Sadece indexletme ile kalmadık, anlık olarak sıralamadan da sinyal alımı sağlandı 2.sırada kelimede.
  • 10-11-2021, 23:57:22
    #6
    elinize sağlık hocam uzun süredir ne denesek sonuç alamıyorduk gerçekten şaşırtıcı oldu benim için
  • 11-11-2021, 00:35:45
    #7
    KDR
    Kurumsal PLUS
    dncrsmt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    elinize sağlık hocam uzun süredir ne denesek sonuç alamıyorduk gerçekten şaşırtıcı oldu benim için
    rica ederim hocam, 9 referans daha alabilirim.
  • 11-11-2021, 00:55:31
    #8
    bende alayım ustam sana zahmet, pm atıyorum.
  • 11-11-2021, 01:21:03
    #9
    pm atamıyorum, mesaj kutunuz dolu sanırım.?