Arakdaslar İmagaza Scripttim Var Fakat Sepete Ekle butonu Çalısmıyor Script Yetkılılerı Bana sunucu Kaynaklı oldugunu Soylkuyor Bazı Ayarlar Yapılması Gerek miş Anlayan Varmı
1-- Sorun
modsec firewall kuralına örnek aşağıdaki gibi bir tanımlama yapılmalıdır.
Request:
POST /templates/wstore/resizer.php
Action Description:
Access denied with code 403 (phase 2).
Justification:
Test 'REQUEST_FILENAME' against '!@endsWith /templates/wstore/resizer.php' is true.
2 -- sorun
mod_security'e dosya adını yazıp white_list e eklemeemız gerekıyormus nasıl yaparız
Acil Yardım Lazim İmagaza Script Sorunu
3
●586
- 11-07-2017, 01:50:17Kategori büyük olasılık ile yanlış ,
Sunucu yönetimi kendiniz de ise cpanel den mod_security kapatarak deneyin calısıyormu diye , çalışmıyorsa cevabı başka yerde aramanız gereken verilen bilgi cok limitli.
Sunucu yönetimi sizde değli ise hosting firmanıza danışınız size log iletmeleri için - 11-07-2017, 12:23:19Sunucu firmasına MIME Type kısmında .php dosyasının .txt olarak çalıştırılmasına izin vermesi gerekir. Bakın aynı yazılımı yüzlerce firma farklı farklı sunucularda kullanıyor. Yazılım tarafında bir problem yok. Sunucu tarafında sorun ama sunucu firmasındakilarin izin vermesi gerekiyor. Sorun şu .php dosyasını generate ederken içeriğini okumaya müsade etmiyor.
Bunukonuda bılgısı olan arkadaslar