Güvenilir site mi arkadaşlar ? Daha önce alışveriş yapanlar var mı, kredi kartıyla ukash alacağımda.
Teşekkürler şimdiden
TheGamePoint(dot)com
5
●56
- 14-08-2012, 01:41:20Bilemiyorum google da şöyle bir sonuç çıktı.http://www.bahistaktik.com/f1033/dol...html#post61960
- 14-08-2012, 01:42:03http://www.ukashreselling.com/aurlocator.htm sizi sanirim bu tatmin eder
tek tek bakmadim umarim kredi karti ile satan vardir iclerinde.
- 14-08-2012, 01:54:33LeloucH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleTeşekkür ederim arkadaşlararcticblue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ancak anlamadığım diğer sitede güvenle alısveris yapılabilir dedikleri arasında gamepoint var ancak diğer sitede ise *********** oldukları yazıyor kafam karıştı.
- 14-08-2012, 01:56:29hocam, firma isimleri ile dolandicilik yapan kisiler var, bunu farkedemeyen de firmalarin yaptigini dusunuyor ama tam guven ariyorsaniz verdigim linkteki adresler ukash ile anlasmali olan resmi saticilardir, oralardan guvenle alisveris yapabilirsiniz.
tek tek bakmadim umarim kredi karti ile satan vardir iclerinde.