• 25-02-2007, 13:53:33
    #1
    Kendi hesabınıza 10.000 $ a kadar paypal aktarılır.
    Miktarı ne olursa olsun YTL tutarının %20 altına veriyorum..
    Almak isteyen arkadaşlar. Buraya not bırakabilir. Eger referans gösterebilirse önce parasını hesabına geciririz sonrasında ödemeyi alırız. Ama referans gösteremeyenlerle bu şekilde çalışmayı düşünmüyorum.
  • 25-02-2007, 15:12:11
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Kardes yalnis anlama, seni tanimam etmem ama baskalarindan referans istedigine gore, seninde referanslarin olmasi lazim degilmi? Sonucta yeni uye olmussun buraya ve tahmin ediyorumki seni kimse tanimiyor burda... Yani demek istedigim sey bu, karsindaki kisiden referans istiyorsan, onlarda senden ister... Senin referansin varmi?
  • 25-02-2007, 15:15:43
    #3
    Misafir
    paypalların kaynagı nedir ?-- online sın ama hala bir cevap gelmedi
  • 25-02-2007, 16:28:43
    #4
    Burada yeni oldugum için referans gösterirlerse önce paypallarını hesaplarına geçiririm dedim. Veya başka bir çözüm yolu bulunur elbette ama söylediklerinde kesinlikle haklısın. Herşey karşılıklı olması gerekir.

    Paypal Kaynagını sormuş arkadaşım. Ticaret yapıyorum yurt dışı çalışıyorum ve ödemelerimi paypal olarak alıyorum.. Ben sana kaç para maaş alıyorsun diye soruyormuyum buda işin esprisi.

    Ödemelerim sadece paypal olduğu için haddinden fazla birikim oldugu oluyor. Bazen YTL ye kuruna çeviremiyorum. Aklımda böyle bir fikir oluştu belki ihtiyacı olan insanlar çıkarsa, hem benim hemde karşımdakinin bir işine fayda sağlamış olur diye düşünmüştüm. Ama dediginiz gibi bunun 2 tarafıda rahatsız etmeyecek şekilde bir ortasını bulmak gerekir.

    Düşünceleriniz için Teşekkürler..
  • 25-02-2007, 17:13:27
    #5
    Misafir
    yurt dışı usa mı?
  • 25-02-2007, 17:15:16
    #6
    Üyeliği durduruldu
    ahh scammer ahh 45 gün içinde refund olmamasını ispatla bana 1 fax çek yüzde 15'dende bozim. ama eğer ripped paypalsa başın büyük dertte.
  • 27-02-2007, 10:16:23
    #7
    Selamlar,
    %20 ha? Gercekten iyi yuzde. %20 yi gozden cikartiyorsun ve hala kar edebiliyorsun... Dusunuyorum da kar marji bu kadar yuksek ne satabilirsin diye...? Bu arada kaynak sormak paypal icin buralarda adettendir. Yanlis anlama eminim sende mutlaka cok legal bir is yapiyorsundur ama paypal bozduracak herkes iki tarafinda guvenligi icin en azindan paypalin ekran goruntusunu gonderirler... Kimsenin maasini merak etmezler
  • 27-02-2007, 17:58:26
    #8
    Üyeliği durduruldu
    Casey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ahh scamcilar ahh 45 gün içinde refund olmamasını ispatla bana 1 fax çek yüzde 15'dende bozim. ama eğer ripped paypalsa başın büyük dertte.

    bu ne demek oluyor biraz daha açıklarsan daha bilgilendirici olursun arkadaşım mesla ripped ne dmek
  • 27-02-2007, 18:16:37
    #9
    Üyeliği durduruldu
    juliet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu ne demek oluyor biraz daha açıklarsan daha bilgilendirici olursun arkadaşım mesla ripped ne dmek

    scammer = fake paypal görüntüsü hazırlar ve paypal adreslerine posta eder posta ettiginin karşılığında kredi kartından tutta her türlü bilgine kadar alır ve paypalı hacklemis olur yani onların adıyla riplemiş olur

    hacker veya lamer degildir onlar ripper'dirlar

    AÇIKLAYICI OLDU MU ? juliet ?