![]() |
![]() |
| ||||
| önce arama yap http://www.r10.net/search.php
__________________ Oyun sitelerine reklam veriyorum. Tıklayın! |
| ||||
|
__________________ Oyun sitelerine reklam veriyorum. Tıklayın! |
| ||||
| Alıntı:
http://www.r10.net/search.php yaz bakalım dreamshost.net die ne çıkacak! Biz burda oyun oynamıyoz! Çocuk değiliz! Ayrıca Maltyalı dreamshost.net demem gerekmiyo! Firma malatya da değil! Malatya ile olan alakası ne sizi ne de beni ilgilendirmiyo! Firmanın kalitesini biliyorsan anlat ya da Malatya ile olan ilgisini biliyorsan anlat! Yoksa da lunaparka git! Bende KAHRAMANMARAŞ tayım! Biliyorum Maltaya ile olan alakasını ama kalite nedir bunlar kimdir bilmediğim için yazdım bu mesajı! Eğlence arıyorsan başka yere git! ![]()
__________________ Resim Cini :) |
| ||||
| dreamhost.net diye biyer bilmiyordum ben ama DreamHost yazınca çıktı dreamhost.com ve .net de altta aynı imza var....aynı site.© 1996-2006 DreamHost DreamHost is a registered trademark of New Dream Network, LLC |
| | ||||
| Alıntı:
1.si bu sinir ne? 2. Malatya esprisi ne bilmiyorsun sus bence. 3. Malatya üstteki arkadaşın imzasında yazandır 4. bilen yorumunu yazar arkadaş özür dilemiş zaten dileyende suc dedirttiriyorsunuz 5. bu forumda isen sakin ol ok. 6. ummaki bundan sonra cvp gelir
__________________ » Web Yazılım, Web & Grafik Tasarım, Proje Geliştirme ve Uygulama |
| |||
| Alıntı:
![]() |
| ||||
| Alıntı:
Belli olmuyo , belki Malatya daki bu adamı tanıyorlardır gibi falan oldu! Neyse ebt bu adamın web pagesi var! İsmini vermek istemiyorum! Ama kısa bir süre sonra hosting şikayetleri bölmüne açacağım bu firmanın ismini! Şu anda benim bazı bilgilerim risk altında!
__________________ Resim Cini :) |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| |