• 15-06-2013, 22:03:39
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Merhabalar GCM forex e kayıt oldum ve daha ilk tam günümde 40 lira civarı kar elde ettim şuan haftasonu sebebiyle kapalı. Sizce nasıl artırabilirim karımı bu miktar iyimidir. Son olarak GCM şirketi hakkında bilgi verirseniz sevinirim iyi bir şirketmidir?
  • 17-06-2013, 18:18:14
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Şansın yaver gitmiş her zaman gitmeyebilir.
    Kazanıcam derken kaybedersin bana kalırsa uzak dur
  • 17-06-2013, 18:36:03
    Oyuna geliyorsun dikkat et.
  • 18-06-2013, 08:49:03
    Kaldıraçlı forex kumardır. Haramdır, vakit kaybıdır, para kaybıdır.
  • 18-06-2013, 10:14:34
    kumarda kazanmak diye bir şey yoktur sonunda kaybeden sen olursun daha mantıklı risksiz(kumar tarzı olmayan) yatırımlara yönelmelisin
  • 18-06-2013, 10:21:45
    Üyeliği durduruldu
    Forex kumar degildir ama kumarin bazi ozelliklerini tasir. Nasil oynayacağıni ve ner durman gerektigini bilmen gerek. Iyi bir anlitik zeka, onsezi ve irade gerek. Bunlar bende var diyorsan kolay gelsin
  • 18-06-2013, 11:06:52
    mener adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kaldıraçlı forex kumardır. Haramdır, vakit kaybıdır, para kaybıdır.
    Albos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Forex kumar degildir ama kumarin bazi ozelliklerini tasir. Nasil oynayacağıni ve ner durman gerektigini bilmen gerek. Iyi bir anlitik zeka, onsezi ve irade gerek. Bunlar bende var diyorsan kolay gelsin
    Kaldıraçlı olursa kumar olur, kaldıraçsız, birebir olursa döviz alım satımıdır; spekülasyondur, caizdir.
  • 18-06-2013, 19:29:40
    mener adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kaldıraçlı olursa kumar olur, kaldıraçsız, birebir olursa döviz alım satımıdır; spekülasyondur, caizdir.
    Dini boyutuyla ilgilenmiyorum.
  • 19-06-2013, 00:35:05
    EmreAkoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar GCM forex e kayıt oldum ve daha ilk tam günümde 40 lira civarı kar elde ettim şuan haftasonu sebebiyle kapalı. Sizce nasıl artırabilirim karımı bu miktar iyimidir. Son olarak GCM şirketi hakkında bilgi verirseniz sevinirim iyi bir şirketmidir?
    Merhaba; oldukça iyi bir başlangıç...
    Ancak forex piyasası tahmin ettiğini kadar kolay değildir,
    Teknik, temel analiz yorumlama ve grafik kullanma kabileyeti,
    Düzenli piyasa takibi ve hırsa yenik düşmeden doğru psikoloji ile hareket etme yeteneği olması gerekmektedir.
    Aksi takdirde bir günde ciddi kayıplar yaşayabilirsiniz.
    GCMForex firması hakkında detaylı bilgiyi bu sayfadan öğrenebilirsiniz.