garip bir sorun - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  
herşeyi sana yazdım

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > Webmaster Genel > Webmaster Genel konular sorunlar
KEY
Kayıt ol Articles Sosyal Gruplar Forumları Okundu Kabul Et

Webmaster Genel konular sorunlar Webmaster genel konular sorular sorunlar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
  1  
Alt 09-12-2010, 23:30:58
 
Standart garip bir sorun

son 2 gündür siteme girdiğim zaman bazen bi indexe atıyor beni hiç anlamıyorum. aşağı resimdeki sayfaya geçiyor site. bende öyleyken başka üyelerde açık ama site. hiç bişey anlamadım. sorun ne olabilir acaba

__________________
Her Canlı Birgün Mutlaka Ölümü Tadacaktır....
Alıntı ile Cevapla
  2  
Alt 10-12-2010, 00:07:46
 
Standart

bi kaç kişide daha aynı şekilde çıkıyormuş. bu ne olabilir acaba virus felanmıdır? dün dns değişikliği yapyım yoksa onla ilgili bişeymidir acaba
__________________
Her Canlı Birgün Mutlaka Ölümü Tadacaktır....
Alıntı ile Cevapla
  3  
Alt 10-12-2010, 00:12:10
 
Standart

dnsler oturmamış daha ben denedim açılıyor.
__________________
-İnadina Türk~Türkçü~Atatürkçü
*Önbürocular yolda.
Alıntı ile Cevapla
  4  
Alt 10-12-2010, 00:28:02
 
Standart

o sayfa dns sorunumu virüs felan değidlir dimi?

Dns resolving www.islamiforum.net
-
* Dns resolved www.islamiforum.net to 69.64.155.21
-
dns çektiğim zaman bu adresi görüyor halbuki benim ip 95 li
__________________
Her Canlı Birgün Mutlaka Ölümü Tadacaktır....

Konu Zeet tarafından (10-12-2010 Saat 00:41:29 ) değiştirilmiştir..
Alıntı ile Cevapla
  5  
Alt 14-12-2010, 12:14:18
 
Standart

6 gün geçti ve hala dnsler tam oturmadı. kullanıcıların yarısı ya o ip adresini görüyor o sayfaya gidiyor yada sayfa bulunamadı hatasıyla karşılaşıyor. sorun ne olabilri acaba hostingimi sıfırlatmalıyım acaba bu şekilde düzelirmi??
__________________
Her Canlı Birgün Mutlaka Ölümü Tadacaktır....
Alıntı ile Cevapla
  6  
Alt 14-12-2010, 17:29:43
 
Standart

hostingimin ip adresi 95.0.137.130. fakat devamlı olarak site hala ara ara bu 69.64.155.21 nolu ip nosunu görmeye devam ediyor. ip whois kaydında da aşağıdaki bilgiler çıkıyor. bu nedir acaba neden orayı görüyor bu konuda bilgisi olan bir arkadaş yokmu acaba. sorun domaindemi hostingdemi nerde anlamadım sebebi nedir

IP Whois Kaydı(69.64.155.21)

#
# Query terms are ambiguous. The query is assumed to be:
# "n + 69.64.155.21"
#
# Use "?" to get help.
#

#
# The following results may also be obtained via:
# http://whois.arin.net/rest/nets;q=69...showARIN=false
#

NetRange: 69.64.144.0 - 69.64.159.255
CIDR: 69.64.144.0/20
OriginAS: AS21740
NetName: ENOM-BLOCK
NetHandle: NET-69-64-144-0-1
Parent: NET-69-0-0-0-0
NetType: Direct Assignment
NameServer: DNS1.DEMANDMEDIA.COM
NameServer: DNS2.DEMANDMEDIA.COM
NameServer: DNS3.DEMANDMEDIA.COM
RegDate: 2007-07-25
Updated: 2010-04-08
Ref: http://whois.arin.net/rest/net/NET-69-64-144-0-1

OrgName: eNom, Incorporated
OrgId: ENOM
Address: 15801 NE 24th Street
City: Bellevue
StateProv: WA
PostalCode: 98008
Country: US
RegDate: 2001-06-15
Updated: 2010-02-03
Comment: Domain Related inquiries please contact our helpdesk at 425-274-4500
(http://www.enom.com/help/).
Ref: http://whois.arin.net/rest/org/ENOM

OrgNOCHandle: DEMAN-ARIN
OrgNOCName: DemandMedia NOC
OrgNOCPhone: +1-425-274-4500
OrgNOCEmail: dmnoc@demandmedia.com
OrgNOCRef: http://whois.arin.net/rest/poc/DEMAN-ARIN

OrgTechHandle: RSI80-ARIN
OrgTechName: Singh, Raj
OrgTechPhone: +1-425-274-4500
OrgTechEmail: raj.singh@demandmedia.com
OrgTechRef: http://whois.arin.net/rest/poc/RSI80-ARIN

OrgAbuseHandle: DEMAN-ARIN
OrgAbuseName: DemandMedia NOC
OrgAbusePhone: +1-425-274-4500
OrgAbuseEmail: dmnoc@demandmedia.com
OrgAbuseRef: http://whois.arin.net/rest/poc/DEMAN-ARIN

RNOCHandle: DEMAN-ARIN
RNOCName: DemandMedia NOC
RNOCPhone: +1-425-274-4500
RNOCEmail: dmnoc@demandmedia.com
RNOCRef: http://whois.arin.net/rest/poc/DEMAN-ARIN

RAbuseHandle: DEMAN-ARIN
RAbuseName: DemandMedia NOC
RAbusePhone: +1-425-274-4500
RAbuseEmail: dmnoc@demandmedia.com
RAbuseRef: http://whois.arin.net/rest/poc/DEMAN-ARIN

RTechHandle: RSI80-ARIN
RTechName: Singh, Raj
RTechPhone: +1-425-274-4500
RTechEmail: raj.singh@demandmedia.com
RTechRef: http://whois.arin.net/rest/poc/RSI80-ARIN

#
# ARIN WHOIS data and services are subject to the Terms of Use
# available at: https://www.arin.net/whois_tou.html
#
__________________
Her Canlı Birgün Mutlaka Ölümü Tadacaktır....
Alıntı ile Cevapla
  7  
Alt 14-12-2010, 18:07:30
 
Standart

bu arada şuan domaine whois çekiyorum 2 tane ip adresi gösteriyor. bu hostingden kaynaklı bir sorunmudur acaba

IP Adresi
95.0.137.130
69.64.155.21

giren bi kaç arkadaş http://dp.000.in/ böyle bir adrese yönleniyor dedi
__________________
Her Canlı Birgün Mutlaka Ölümü Tadacaktır....

Konu Zeet tarafından (14-12-2010 Saat 18:13:08 ) değiştirilmiştir..
Alıntı ile Cevapla
  8  
Alt 14-12-2010, 19:04:17
Üyeliği durduruldu
 
Standart

Food yapmışsın msj'ları sil istersen ban yeme sonra
Alıntı ile Cevapla
  9  
Alt 14-12-2010, 19:13:21
 
Standart

he pardon ama sil butonu yok maalesef özür dilerim
__________________
Her Canlı Birgün Mutlaka Ölümü Tadacaktır....
Alıntı ile Cevapla
  10  
Alt 14-12-2010, 19:16:26
 
Standart

Alıntı:
Zeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
he pardon ama sil butonu yok maalesef özür dilerim
http://www.intodns.com/islamiforum.net Buradan tam anlamı ile DNS hatalarınızı kontrol edip giderebilirsiniz.
__________________
Devler gibi eserler bırakmak için, KARINCA 'lar gibi çalışmak lazım...
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Bookmarks

Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:22:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

Hosting by Radore Hosting

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
ARGUS_OK

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252